Piept de rață ars cu sos de coriandru de miere din bucătărie cu Le Cordon Bleu

Sânii de rață prăjiți cu sos de coriandru de miere din bucătărie cu Le Cordon Bleu ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 221 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 27 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de SippitySup. Un amestec de miere, piper crăpat, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Piept de rață cu sos de coriandru cu miere, Piept de rață ars cu glazură de miere de zmeură, și Piept de rață ars cu sos de vin roșu și Kumquats confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți sânii de rață: tăiați excesul de grăsime și piele de pe sânii de rață pentru a îngriji aspectul, dar lăsați suficientă grăsime pentru a acoperi o parte a cărnii pentru aromă. Scorați pielea într-un model încrucișat și condimentați ambele părți.
Lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de 1 oră.Pregătiți sosul de coriandru cu miere: prăjiți semințele de coriandru într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare până când degajă o aromă picantă și sunt de culoare închisă (dar nu arse), aproximativ 3 până la 5 minute.
Așezați într-un mortar și zdrobiți cu un pistil.
Puneți mierea și sosul de soia într-o cratiță mare și aduceți încet la fierbere, amestecând.
Adăugați stocul și semințele de coriandru zdrobite și fierbeți până se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute.
Așezați pieptul, cu pielea în jos, într-o tigaie rece, așezată la foc mediu-mic. Gatiti 10 minute, apasand frecvent rața pentru a o menține cât mai plată posibil.
Scoateți toată grăsimea din tigaie, întoarceți rața și gătiți încă 7 minute sau până când ați terminat după bunul plac.
Lăsați rața să se odihnească pe un raft lângă aragaz timp de 5 până la 10 minute.
Serviți: feliați rața și aranjați cu prăjiturile cu mămăligă, dacă folosiți.
Stropiți sosul pe farfurie și garnisiți cu coriandru.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...
Într-o oală la foc mediu, aduceți apa, condimentele și untul la fierbere.
Bateți în mămăligă. Reduceți temperatura la mediu-scăzut și gătiți până când amestecul părăsește partea tigaiei, aproximativ 5 minute, amestecând constant. Odată gătit, amestecați parmezanul. Întoarceți mămăliga pe o foaie de folie de plastic și lăsați-o să stea până când este suficient de rece pentru a o manipula. Apoi rotiți-l într-un jurnal strâns și răsuciți capetele. Se lasă să se răcească complet și se dă la frigider până se fixează, aproximativ 1 oră.Desfaceți ruloul de mămăligă răcit și tăiați-l în felii groase de cm. Într-o tigaie antiaderentă sau din fontă, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Prăjiți prăjiturile până se rumenesc pe ambele părți, întorcându-se o dată, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Prăjiturile cu mămăligă trebuie să fie ferme și crocante la exterior, dar umede și fierbinți la interior.
Scoateți din tigaie și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Serviți imediat.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...