Piept de rață ars cu sos de coriandru de miere din bucătărie cu Le Cordon Bleu

Piept de rață ars cu sos de coriandru de miere din bucătărie cu Le Cordon Bleu
Sânii de rață prăjiți cu sos de coriandru de miere din bucătărie cu Le Cordon Bleu ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 221 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 27 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de SippitySup. Un amestec de miere, piper crăpat, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Piept de rață cu sos de coriandru cu miere, Piept de rață ars cu glazură de miere de zmeură, și Piept de rață ars cu sos de vin roșu și Kumquats confiate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți sânii de rață: tăiați excesul de grăsime și piele de pe sânii de rață pentru a îngriji aspectul, dar lăsați suficientă grăsime pentru a acoperi o parte a cărnii pentru aromă. Scorați pielea într-un model încrucișat și condimentați ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
CarneCarne
2
Lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de 1 oră.Pregătiți sosul de coriandru cu miere: prăjiți semințele de coriandru într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare până când degajă o aromă picantă și sunt de culoare închisă (dar nu arse), aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
CoriandruCoriandru
MiereMiere
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Așezați într-un mortar și zdrobiți cu un pistil.
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
4
Puneți mierea și sosul de soia într-o cratiță mare și aduceți încet la fierbere, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați stocul și semințele de coriandru zdrobite și fierbeți până se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
StocStoc
1
Așezați pieptul, cu pielea în jos, într-o tigaie rece, așezată la foc mediu-mic. Gatiti 10 minute, apasand frecvent rața pentru a o menține cât mai plată posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți toată grăsimea din tigaie, întoarceți rața și gătiți încă 7 minute sau până când ați terminat după bunul plac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Lăsați rața să se odihnească pe un raft lângă aragaz timp de 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
4
Serviți: feliați rața și aranjați cu prăjiturile cu mămăligă, dacă folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
Rață întreagăRață întreagă
5
Stropiți sosul pe farfurie și garnisiți cu coriandru.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
SosSos
6
Într-o oală la foc mediu, aduceți apa, condimentele și untul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Bateți în mămăligă. Reduceți temperatura la mediu-scăzut și gătiți până când amestecul părăsește partea tigaiei, aproximativ 5 minute, amestecând constant. Odată gătit, amestecați parmezanul. Întoarceți mămăliga pe o foaie de folie de plastic și lăsați-o să stea până când este suficient de rece pentru a o manipula. Apoi rotiți-l într-un jurnal strâns și răsuciți capetele. Se lasă să se răcească complet și se dă la frigider până se fixează, aproximativ 1 oră.Desfaceți ruloul de mămăligă răcit și tăiați-l în felii groase de cm. Într-o tigaie antiaderentă sau din fontă, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Prăjiți prăjiturile până se rumenesc pe ambele părți, întorcându-se o dată, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Prăjiturile cu mămăligă trebuie să fie ferme și crocante la exterior, dar umede și fierbinți la interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
MamaligaMamaliga
RolaRola
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BatetiBateti
TigaieTigaie
8
Scoateți din tigaie și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
9
Serviți imediat.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista