Piept de pui în ghiveci cu lămâie și rozmarin

Piept de pui în ghiveci cu lămâie și rozmarin
Această rețetă servește 6. O porție conține 160 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare și piper, rozmarin, pastă de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Pui Cu Lămâie-Rozmarin, Piept De Pui Rozmarin, și Piept De Pui Rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o oală, combinați EVOO cu morcovii, ceapa, țelina, usturoiul și coaja de lămâie și sucul. Condimentați puiul cu sare și piper pe ambele părți, întoarceți legumele și uleiul și acoperiți. La frigider timp de 3 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
YukonYukon
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Întoarceți-vă la temperatura camerei.
4
Așezați o oală la foc mediu-mare și rumeniți puiul 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați vinul și reduceți câteva minute. Într-un castron mic, amestecați pasta de roșii cu 1/4 cană de apă fierbinte, apoi adăugați la sos împreună cu stocul. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți încă 20 până la 30 de minute pentru a găti. Se răcește și se păstrează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Reîncălziți la foc mediu.
7
Serviți cu pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista