Piept de pui umplut cu spanac și Scallion
Spanacul și piepturile de pui umplute cu Scallion ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $2.24 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 230 calorii. Mergeți la magazin și ridicați mărar, piept de pui, scallions și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Această rețetă este plăcută de 18 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Piept De Pui Umplut Cu Spanac, Piept De Pui Umplut Cu Spanac, și Piept de pui umplut cu spanac pentru doi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Se adauga usturoiul si saut-ul pana devin aurii, aproximativ 30 de secunde.
Se adaugă spanacul și se sotează până se ofilesc.
Într-un castron mediu, combinați scallions, mărar, feta și coaja de lămâie.
Adăugați spanac și aruncați pentru a combina. Se condimentează cu sare și piper.
Faceți o tăietură orizontală adâncă de 2 până la 3 inci în fiecare piept de pui, formând un buzunar mare. Umpleți fiecare sân cu amestec de spanac.
Încălziți o tigaie mare pentru grătar la foc mediu. Pulverizați tigaia cu spray de gătit antiaderent. Piept de pui la grătar până la fiert, aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte.