Piept de pui umplut cu perfecțiune

Piept de pui umplut cu perfecțiune
Piept de pui umplute cu perfecțiune ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 609 calorii, 42G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 269 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de jumătăți de piept de pui - pounded, smântână, sos de salată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Piept De Pui Umplut, Orez Și Șuncă-Piept De Pui Umplut, și Piept de pui umplut cu Ricotta și șuncă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați sânii de pui într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Se toarnă în pansament Italian, se sigilează bine și se dă la frigider cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos ItalianSos Italian
3
Așezați pâinea învechită, parmezanul, cimbrul și piperul într-un robot de bucătărie. Pulsați până când pâinea este procesată în firimituri. Stai deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PiperPiper
PâinePâine
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Într-un castron mare, amestecați împreună feta și smântâna. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Brânză FetaBrânză Feta
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă usturoiul. Apoi adăugați spanacul și gătiți până se ofilește. Se amestecă ceapa verde, se fierbe 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
SpanacSpanac
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Îndepărtați spanacul pe o farfurie și lăsați orice lichid în tigaie. Se amestecă ciupercile și se sotează până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți ciupercile la farfurie cu spanac. Se lasă să se răcească scurt, apoi se combină spanacul și ciupercile cu amestecul de feta și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
CiuperciCiuperci
SpanacSpanac
Brânză FetaBrânză Feta
8
Se amestecă roșiile uscate la soare în amestec și se întinde pe o foaie mare de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
Cookie-uriCookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Se pune la congelator aproximativ 30 de minute.
10
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Așezați sânii de pui pe o foaie de prăjituri și așezați aproximativ 3 linguri de amestec de umplutură în centrul fiecărui sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
12
Rotiți sânii și asigurați-vă cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
13
Transferați sânii de pui într-un vas de copt și presărați amestecul de pesmet peste sânii de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
PesmetPesmet
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
14
Coaceți, neacoperit, într-un cuptor preîncălzit timp de 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista