Piept de pui umplut cu Neufchatel și carne de crab
Piept de pui umplute cu Neufchatel și Crabmeat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 425 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piept de pui, sara lee și pâine cu cereale, piper de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Piept De Pui Umplut, Piept De Pui Umplut Cu Sparanghel, și Piept De Pui Umplut Cu Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu combinați brânza Neufchatel, ceapa, pătrunjelul, mărarul, usturoiul și ardeiul de lămâie.
Adăugați carne de crab și amestecați bine. Condimentează cu sare și piper după gust. Acoperiți și refrigerați.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Înveliți o tigaie de copt de 9x13 inch cu spray de gătit. Într-un robot de bucătărie, procesați pâinea pentru a crea firimituri mici.
Folosind un cuțit mic ascuțit, tăiați pe jumătate orizontal prin centrul fiecărei jumătăți de piept de pui, creând un buzunar. Umpleți fiecare buzunar cu 1/4 din amestecul de crab. Apoi înmuiați fiecare bucată de pui în făină, ouă și, în cele din urmă, pesmet pentru a acoperi. Acoperiți complet. Aranjați în tava de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute, sau până când puiul este gătit și pâinea este maro aurie.