Piept de pui umplut cu brânză de capră și roșii uscate la soare

Piept de pui umplut cu brânză de capră și roșii uscate la soare
Sânii de pui umpluți cu brânză de capră și roșii uscate la soare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.93 pe portie. O porție conține 298 calorii, 41G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet balsamic, piper, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Piept de pui umplut cu brânză de capră și roșii uscate, Piept de pui umplut cu brânză de capră, roșii uscate la soare și spanac, și Piept de pui umplut cu Fontina, anghinare și roșii uscate la soare.

Instrucțiuni

1
Combinați apa clocotită și roșiile într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se scurge și se toacă fin.
3
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați 1/3 cană de șalotă, zahăr și usturoi; gatiti 4 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand frecvent. Lingură într-un castron; se amestecă 1 1/2 lingurițe de oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
UsturoiUsturoi
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Combinați roșiile tocate, amestecul de șalotă, brânza, busuiocul și 1/4 linguriță de sare, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
BrânzăBrânză
BusuiocBusuioc
SareSare
6
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune din fiecare jumătate de piept de pui pentru a forma un buzunar. Umpleți aproximativ 2 linguri de amestec de brânză în fiecare buzunar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
BrânzăBrânză
7
Presărați puiul uniform cu 1/2 linguriță sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
8
Încălziți 1 linguriță de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați pui; gatiti 6 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
10
Scoateți puiul din tigaie; acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați bulion, șalotă rămasă, 2 linguri de oțet și cimbru; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
BulionBulion
CimbruCimbru
12
Combinați amidonul de porumb și apa, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
13
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana cand sosul este usor gros, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Serviți sosul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista