Piept de pui umplut cu brânză de capră și roșii uscate la soare
Sânii de pui umpluți cu brânză de capră și roșii uscate la soare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.93 pe portie. O porție conține 298 calorii, 41G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet balsamic, piper, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Piept de pui umplut cu brânză de capră și roșii uscate, Piept de pui umplut cu brânză de capră, roșii uscate la soare și spanac, și Piept de pui umplut cu Fontina, anghinare și roșii uscate la soare.
Instrucțiuni
1
Combinați apa clocotită și roșiile într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se scurge și se toacă fin.
3
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați 1/3 cană de șalotă, zahăr și usturoi; gatiti 4 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand frecvent. Lingură într-un castron; se amestecă 1 1/2 lingurițe de oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Oțet
Usturoi
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Combinați roșiile tocate, amestecul de șalotă, brânza, busuiocul și 1/4 linguriță de sare, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Ceapă Eșalotă
Brânză
Busuioc
Sare
6
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune din fiecare jumătate de piept de pui pentru a forma un buzunar. Umpleți aproximativ 2 linguri de amestec de brânză în fiecare buzunar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Brânză
7
Presărați puiul uniform cu 1/2 linguriță sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
8
Încălziți 1 linguriță de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați pui; gatiti 6 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
10
Scoateți puiul din tigaie; acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați bulion, șalotă rămasă, 2 linguri de oțet și cimbru; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Oțet
Bulion
Cimbru
12
Combinați amidonul de porumb și apa, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
13
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana cand sosul este usor gros, amestecand continuu.