Piept de pui umplut cu brânză de capră, ceapă de primăvară caramelizată și cimbru

Sânii de pui umpluți cu brânză de capră, ceapă de primăvară caramelizată și cimbru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 284 calorii, 40g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, cimbru, ceapă de primăvară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Straturi de mic dejun cu ciuperci, ceapă caramelizată, brânză de capră și cimbru, Burgeri de curcan umpluți cu brânză de capră cu slănină și ceapă caramelizată, și Piept de pui cu roșii, ceapă caramelizată și brânză Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa, 1/4 linguriță sare și piper în tigaie; gatiti 12 minute, amestecand frecvent. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 8 minute, amestecând ocazional. Descoperiți și gătiți 5 minute sau până devin aurii, amestecând ocazional. Se răcește ușor.
Combinați amestecul de ceapă, 1/4 linguriță sare, brânză, pătrunjel, lapte și cimbru într-un castron mic, amestecând cu o furculiță.
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune din fiecare jumătate de piept de pui pentru a forma un buzunar; umpleți 1 1/2 linguri de amestec de brânză în fiecare buzunar.
Presărați puiul uniform cu restul de 1/4 linguriță de sare.
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați puiul în tigaie; saut 5 minute; întoarceți puiul. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 10 minute sau până când puiul este gata.
Scoateți puiul din tigaie; lăsați să stea 10 minute.
Adăugați vin în tigaie; aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti pana se reduce la jumatate (aproximativ 2 minute).
Adăugați bulion și gătiți până se reduce la 1/4 cană (aproximativ 9 minute).