Piept de pui umplut cu brânză de anghinare și capră

Piept de pui umplut cu brânză de anghinare și capră
Sânii de pui umpluți cu brânză de anghinare și capră necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 74 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,1 USD pe porție. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână funduri de anghinare, jumătăți de piept de pui, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Piept de pui umplut cu inimi de anghinare și brânză de capră, Piept De Pui Umplut Cu Pere, Smochine, Brânză De Capră, și Piept de pui umplut cu brânză de capră și ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți anghinarea într-o strecurătoare peste un bol, rezervând lichid. Tăiați gros anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
2
Combinați anghinare, brânză, 2 linguri de arpagic, 1 linguriță de cimbru și 1 linguriță de coajă de lămâie într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
BrânzăBrânză
ArpagicArpagic
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune din fiecare jumătate de piept de pui pentru a forma un buzunar. Umpleți aproximativ 1/4 cană amestec de anghinare în buzunare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
AnghinareAnghinare
4
Presărați puiul cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PiperPiper
5
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați 4 jumătăți de sân; gătiți 6 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
7
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald. Repetați cu 1 linguriță de ulei și 4 jumătăți de piept de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați lichid de anghinare rezervat, 1/2 linguriță de cimbru și 1/2 linguriță de coajă de lămâie în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
AnghinareAnghinare
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Combinați sucul de lămâie și amidonul de porumb; se adaugă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Puneți puiul în tigaie. Acoperiți și fierbeți 2 minute sau până când se încălzește bine. Puneți sosul peste pui. Se acoperă cu 2 linguri de arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Pui întregPui întreg
ArpagicArpagic
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
evaluare carbo: 4
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista