Piept de pui umplut cu brânză de anghinare și capră
Sânii de pui umpluți cu brânză de anghinare și capră necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 74 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,1 USD pe porție. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână funduri de anghinare, jumătăți de piept de pui, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Piept de pui umplut cu inimi de anghinare și brânză de capră, Piept De Pui Umplut Cu Pere, Smochine, Brânză De Capră, și Piept de pui umplut cu brânză de capră și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți anghinarea într-o strecurătoare peste un bol, rezervând lichid. Tăiați gros anghinare.
Combinați anghinare, brânză, 2 linguri de arpagic, 1 linguriță de cimbru și 1 linguriță de coajă de lămâie într-un castron mediu.
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune din fiecare jumătate de piept de pui pentru a forma un buzunar. Umpleți aproximativ 1/4 cană amestec de anghinare în buzunare.
Presărați puiul cu piper.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 4 jumătăți de sân; gătiți 6 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald. Repetați cu 1 linguriță de ulei și 4 jumătăți de piept de pui.
Adăugați lichid de anghinare rezervat, 1/2 linguriță de cimbru și 1/2 linguriță de coajă de lămâie în tigaie.
Combinați sucul de lămâie și amidonul de porumb; se adaugă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Puneți puiul în tigaie. Acoperiți și fierbeți 2 minute sau până când se încălzește bine. Puneți sosul peste pui. Se acoperă cu 2 linguri de arpagic.