Piept de pui umplut cu anghinare lămâie și brânză de capră

Piept de pui umplut cu anghinare lămâie și brânză de capră
Piept de pui umplute cu anghinare lămâie și brânză de capră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 333 calorii, 42G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, piper măcinat, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Piept de pui umplut cu anghinare, lămâie și brânză de capră, Piept de pui umplut cu Fontina, anghinare și uscat la soare, și Piept de pui umplut cu Fontina, anghinare și roșii uscate la soare.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista