Piept de pui sotat umplut cu brânză și șuncă
Sânii de pui sotati umpluți cu brânză și șuncă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 705 calorii. Pentru $ 4.03 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Epicurious are 13 fani. Mergeți la magazin și ridicați ouă, șuncă, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, care este minunat. Încercați Piept de pui sotat umplut cu brânză și șuncă, Piept de pui umplut cu șuncă și brânză, și Piept De Pui Umplut Cu Șuncă Și Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fiecare jumătate de sân, cu pielea în sus, pe lungime, pe o tăietură. Ținând un cuțit ascuțit paralel cu suprafața de lucru și începând pe o parte lungă, tăiați pieptul aproape în jumătate orizontal (nu până la capăt), apoi deschideți-l ca o carte.
Acoperiți jumătățile de sân deschise cu o bucată de folie de plastic și bateți ușor fiecare la o grosime uniformă de 1/2 inch cu un pounder de carne sau un sucitor.
Îndepărtați folia de plastic și acoperiți fiecare jumătate de sân deschisă cu 1 felie de șuncă și 1 felie de brânză, înfășurând orice capete proeminente.
Perie marginea de pui cu unele ou, rezervând restul, apoi ori fiecare piept în jumătate pentru a închide șuncă și brânză.
Pat de pui uscat si se presara cu sare si piper.
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când spuma dispare. În timp ce untul se încălzește, periați rapid mai mult ou pe cusătura fiecărui sân din nou, apoi dragați sânii în făină, scuturând excesul. Saut carnea de pui, se rastoarna o data, pana devine aurie si fiarta, aproximativ 8 minute in total.
Se transferă pe o farfurie și se menține cald, acoperit lejer cu folie.
Adăugați restul de lingură de unt în tigaie, apoi sotati ciupercile și șalota, amestecând, 1 minut.
Adăugați vin și deglazați tigaia fierbând, amestecând și răzuind bucăți maro, până când vinul este redus cu aproximativ jumătate, 1 până la 2 minute.
Adăugați roșiile și gătiți, amestecând ocazional, până când încep să se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Adăugați smântână și fierbeți, amestecând ocazional, până se reduce cu aproximativ jumătate, aproximativ 6 minute. Se amestecă orice suc de pui acumulat pe farfurie și se condimentează sosul cu sare și piper.
Serviți puiul acoperit cu sos.