Piept De Pui Saut

Piept De Pui Saut
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Pieptul de pui saut ar putea fi o reteta remarcabila pentru a incerca. Această rețetă servește 4 și costă 1,6 USD pe porție. O porție conține 256 calorii, 36g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, jumătăți de piept de pui, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Piept De Pui Sotat, Piept de pui saut cu portocaliu, și Piept De Pui Saut Cu Gremolata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Presărați puiul uniform pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
3
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste si gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista