Piept de pui prăjit de Susan Spicer cu oțet, muștar și tarhon
Pieptul de pui prăjit de Susan Spicer cu oțet, muștar și tarhon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 337 calorii, 38g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Această rețetă este plăcută de 340 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de frunze de tarhon, unt, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Încercați Pui prăjit la tigaie cu tarhon și sos de smântână de muștar, Pui prăjit cu tarhon și muștar, și Piept de curcan prăjit cu usturoi și ierburi cu maioneză de tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați grătarul cuptorului în poziția a treia de jos și preîncălziți la 325 F. condimentați pieptul de pui cu sare și piper pe ambele părți.
Turnați uleiul de măsline într-o tigaie setată la foc mediu-mare și, când sunteți pe punctul de a fuma, adăugați pieptul de pui cu pielea în jos. Reduceți imediat căldura la mediu și gătiți până se rumenesc bine pe fund, aproximativ șase până la șapte minute. Mutați-le ocazional pentru a preveni lipirea lor. Întoarceți-le și gătiți până când sunt fierte complet, aproximativ cinci până la șapte minute. Când ați terminat, transferați puiul într-un vas sigur pentru cuptor și puneți-l în cuptorul cald.
Se toarnă orice grăsime în tigaie. Cu căldura încă pe mediu, turnați bulionul și oțetul și folosiți o lingură de lemn pentru a răzui orice bucăți rumenite.
Lăsați lichidul să se reducă la aproximativ 1/2 cană, apoi amestecați untul, muștarul și tarhonul. Amestecați până când sosul este" ușor cremos", apoi opriți focul. Dacă este necesar, adăugați mai multă sare și piper după gust.
Împărțiți pieptul de pui între patru farfurii și lingurați peste sos.
Presărați arpagicul deasupra. Le-am servit cu o parte de sparanghel prăjit.