Piept de pui prăjit cu Oregano și var
Oregano și Lime piept de pui prăjit este un fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 72g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 631 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,26 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Piept de pui prăjit cu var și ghimbir, Piept De Pui Cu Lămâie-Oregano, și Pulpe de pui prăjite cu lămâie și Oregano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti puiul, combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic. Slăbiți pielea din jumătățile sânilor introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Frecați amestecul de oregano uniform sub pielea slăbită a fiecărei jumătăți de sân. Aranjați pieptul de pui într-un vas puțin adânc; acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore.
Preîncălziți cuptorul la 37
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați puiul în tigaie, cu pielea în jos; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste. Întoarceți puiul și transferați-l la cuptor.
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până când puiul este gata.
Scoateți puiul din tigaie, rezervând 1 1/2 linguri picături; puneți puiul deoparte și păstrați-l la cald.
Pentru a pregăti sosul, încălziți picăturile rezervate în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați făină și 1/4 linguriță de chimen în tigaie și gătiți timp de 30 de secunde, amestecând constant cu un bici.
Adăugați bulion de pui, 1 lingură de tequila și suc de lămâie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Se aduce la fierbere și se fierbe până se reduce la aproximativ 2/3 cană (aproximativ 2 minute), amestecând ocazional.