Piept De Pui Provensal

Piept De Pui Provensal
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de pui provensal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 402 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, măsline întărite cu saramură, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Piept De Pui La Gratar Provensal, Pui Provensal, și Pui Provensal.

Instrucțiuni

1
Roșiile de bază și tăiați un X superficial în partea de jos a fiecăruia, apoi blanch într-o oală medie de apă clocotită 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Transferați cu o lingură cu fante într-o baie de gheață pentru a opri gătitul. Se curăță, se însămânțează și se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
3
Se usucă puiul și se presară cu 1/2 linguriță fiecare de sare și piper, apoi se dragează în făină, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește, apoi gătiți puiul, întorcându-l o dată, până devine auriu și tocmai gătit, 6 până la 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați într-un platou și păstrați-l cald, acoperit.
6
Adăugați usturoiul și pasta de hamsii în tigaie și gătiți la foc mediu, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați vin și aduceți la fierbere, răzuind bucăți maro. Se amestecă roșiile, stocul și măslinele și se fierbe, neacoperit, amestecând ocazional, până când amestecul s-a îngroșat într-un sos, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
MăslineMăsline
SosSos
StocStoc
VinVin
8
Bateți untul și orice sucuri din platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Adăugați puiul și fierbeți până se încălzește, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
10
Se servește presărat cu busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista