Piept De Pui Provensal
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de pui provensal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 402 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, măsline întărite cu saramură, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Piept De Pui La Gratar Provensal, Pui Provensal, și Pui Provensal.
Instrucțiuni
Roșiile de bază și tăiați un X superficial în partea de jos a fiecăruia, apoi blanch într-o oală medie de apă clocotită 10 secunde.
Transferați cu o lingură cu fante într-o baie de gheață pentru a opri gătitul. Se curăță, se însămânțează și se toacă mărunt.
Se usucă puiul și se presară cu 1/2 linguriță fiecare de sare și piper, apoi se dragează în făină, scuturând excesul.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește, apoi gătiți puiul, întorcându-l o dată, până devine auriu și tocmai gătit, 6 până la 8 minute în total.
Transferați într-un platou și păstrați-l cald, acoperit.
Adăugați usturoiul și pasta de hamsii în tigaie și gătiți la foc mediu, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați vin și aduceți la fierbere, răzuind bucăți maro. Se amestecă roșiile, stocul și măslinele și se fierbe, neacoperit, amestecând ocazional, până când amestecul s-a îngroșat într-un sos, 8 până la 10 minute.
Bateți untul și orice sucuri din platou.
Adăugați puiul și fierbeți până se încălzește, aproximativ 1 minut.
Se servește presărat cu busuioc.