Piept de pui chinezesc Braconat cu anason stelat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 268 calorii. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piept de pui, morcovi, scallions, inclusiv blaturi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ [Fără Gluten ] bol chinezesc de pui, legume și orez cu pui fiert cu soia și anason stelat, Pere cremoase braconate cu nucă de cocos cu anason stelat, și Anason Stelat Chinezesc-Saramură Portocalie.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați bulionul, morcovii, cele 5 scallions, ghimbirul zdrobit, usturoiul, zahărul brun, sosul de soia, anasonul stelat, bețișoarele de scorțișoară, boabele de piper și sarea. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe, acoperit, timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Chile Scotch Bonet, Tocat
Ghimbir întreg, Zdrobit
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Grăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați sherry și pui și readuceți la foc mic la foc moderat, acoperit. Întoarceți puiul și fierbeți, acoperit, până când puiul este gata, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
3
Cu o lingură cu fante, transferați puiul, morcovii și anasonul stelat în boluri mari de mică adâncime. Se strecoară bulionul și se adaugă ghimbirul tocat și 2 linguri de scallion tocat. Puneți bulionul peste pui și acoperiți cu scallionul tocat rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, Tocat
Ghimbir întreg, Zdrobit
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cireșe Confiate Suplimentare
Polonic
4
Recomandarea vinului: bulionul exotic, dar delicat, necesită un vin alb aromat, dar ușor. Un riesling German ar fi ideal; dacă riesling-ul pe care îl alegeți are o ușoară dulceață, cu atât mai bine.