Piept de pui portocaliu și Balsamic

Piept de pui portocaliu și Balsamic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 327 calorii. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Un amestec de unt, zahăr, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept De Pui Balsamic, Piept De Pui Balsamic, și Piept De Pui Balsamic-Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați puiul cu sare și dragă în făină, scuturând excesul.
Se Încălzește 1 Lingură. unt și ulei într-o tigaie la foc mediu-mare până când untul face spumă.
Adăugați pui; gatiti pana cand fiert si auriu, intorcand o data, aproximativ 8 minute in total.
Se transferă pe o farfurie și se acoperă cu folie.
Adăugați șalotă în tigaie și sotati până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Adăugați bulion, suc de portocale, oțet și zahăr; gatiti, amestecand, pana se reduce usor, 1 pana la 2 minute.
Se ia de pe foc, se adaugă untul rămas și se amestecă până se îngroașă. Se condimentează cu sare. Feliați puiul, turnați sosul deasupra și serviți.