Piept de pui marinat cu rom cu gust de ananas

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap? Pieptul de pui marinat cu rom cu gust de ananas ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 50g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 523 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sos de grătar, sos fierbinte din Caraibe, sos fierbinte din Caraibe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept de rață marinat cu gust de șalotă și sfeclă, Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, și Piept de pui cu gust de pepene galben.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti puiul, combinați primele 6 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați pui în pungă;sigiliu. Marinați la frigider timp de 1 până la 2 ore, întorcând punga ocazional.
Scoateți puiul din pungă, rezervând marinada; pune puiul deoparte.
Lăsați marinada să stea la temperatura camerei 10 minute. Se strecoară printr-o sită într-un castron; aruncați solidele. Puneți marinada deoparte.
Pregătiți grătarul la foc mediu.
Pentru a pregăti gustul, așezați ananasul pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie și se rumenesc în jurul marginii. Se răcește ușor; se toacă.
Combinați ananasul, ardeiul gras și următoarele 5 ingrediente (ardeiul gras prin 1/8 linguriță de sare); pune deoparte.
Așezați puiul pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 30 de minute sau până când ați terminat, întorcându-vă ocazional.
Îndepărtați și aruncați pielea.
Aduceți marinada rezervată la fiert într-o cratiță mică; gatiti 1 minut.
Stropiți marinada gătită peste pui.
Serviți puiul cu gust și pene de var.