Piept De Pui Cu Maioneză Picantă Prăjită
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețete pentru colecția dvs., pieptul de pui cu maioneză picantă prăjită ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4 și costă 2,53 USD pe porție. Acest fel principal are 460 calorii, 49G de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper cayenne, semințe de țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 80%. Încercați Sandwich picant de creveți prăjiți cu maioneză de avocado Chipotle, Tatsutage pui prăjit cu maioneză picantă Yuzu, și Sandviș crocant de pește sau pui cu maioneză picantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. tapetați o foaie de copt cu margini cu folie.
Într-un castron mic, amestecați maioneza, coaja de lămâie, boia de ardei, semințele de țelină, sarea, piperul și cayenne. Condimentează puiul cu sare și piper suplimentar, după gust. Aranjați puiul pe foaia de copt pregătită. Puneți amestecul de maioneză peste pui.
Coaceți până când sucurile se limpezesc când puiul este înțepat cu o furculiță, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Transferați puiul într-un platou de servire și serviți fierbinte.