Piept De Pui Fraged La Tigaie
Pieptul de pui fraged la tigaie necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 279 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână tarhon, oregano, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Piept De Pui Marinat Fraged, Piept de pui umed și fraged cu crustă de busuioc, și Friptură prăjită de pui fragedă și Musculoasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă făina, tarhonul, sarea, ghimbirul, piperul, pudra de muștar, cimbru, pudra de usturoi și oregano într-un castron puțin adânc până se omogenizează bine. Bateți oul împreună cu laptele până se omogenizează într-un castron. Dragați pieptul de pui în amestecul de făină, scuturați excesul, apoi înmuiați-l în ou și din nou în făină. Puneți sânii deoparte să se odihnească timp de 10 minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu-mare. Dragați din nou pieptul de pui în făină și scuturați excesul. Rumeniti puiul in uleiul incins pana se rumeneste pe ambele parti.
Așezați pe o foaie de copt și coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul nu mai este roz în centru, 20 până la 30 de minute.