Piept de pui fiert în gustosul ragout Mirepoix
Piept de pui fiert în gustosul ragout Mirepoix ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 310 calorii, 21g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $2.65 pe portie. Este adus la tine de Allrecipes. 147 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, morcovi, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Mirepoix Crock-Pot Chicken, Piept De Pui Fiert Cu Cidru Tare Și Păstârnac, și Piept De Pui Fiert Cu Cidru Tare Și Păstârnac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați pieptul de pui cu sare și piper, apoi dragați în făină până când sunt acoperite complet.
Încălziți 2 linguri de ulei într-un cuptor olandez și prăjiți sânii până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Scoateți puiul din tigaie și lăsați-l deoparte.
Adăugați lingura rămasă de ulei în tigaie și sotati ceapa timp de 2 minute. Se amestecă țelina și morcovii și se fierbe încă aproximativ un minut. Condimentează cu usturoi, foi de dafin, cimbru și sare și piper după gust. Gatiti inca un minut.
Deglazează oala cu vin alb, amestecând până nu se lipește nimic de tigaie, apoi toarnă bulionul de pui. Se fierbe timp de 90 de minute.
Întoarceți pieptul de pui în tigaie și fierbeți încă 30 de minute. Amestecul ar trebui să se reducă considerabil până în acest moment, așa că verificați frecvent pentru a vedea dacă puiul este acoperit. Spoon baste dacă este necesar. Ragout-ul ar trebui să aibă o consistență de tocană când este terminat.