Piept de pui fiert în gustosul ragout Mirepoix

Piept de pui fiert în gustosul ragout Mirepoix
Piept de pui fiert în gustosul ragout Mirepoix ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 310 calorii, 21g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $2.65 pe portie. Este adus la tine de Allrecipes. 147 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, morcovi, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Mirepoix Crock-Pot Chicken, Piept De Pui Fiert Cu Cidru Tare Și Păstârnac, și Piept De Pui Fiert Cu Cidru Tare Și Păstârnac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentați pieptul de pui cu sare și piper, apoi dragați în făină până când sunt acoperite complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Sare și PiperSare și Piper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-un cuptor olandez și prăjiți sânii până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Scoateți puiul din tigaie și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați lingura rămasă de ulei în tigaie și sotati ceapa timp de 2 minute. Se amestecă țelina și morcovii și se fierbe încă aproximativ un minut. Condimentează cu usturoi, foi de dafin, cimbru și sare și piper după gust. Gatiti inca un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Deglazează oala cu vin alb, amestecând până nu se lipește nimic de tigaie, apoi toarnă bulionul de pui. Se fierbe timp de 90 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Vin AlbVin Alb
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
6
Întoarceți pieptul de pui în tigaie și fierbeți încă 30 de minute. Amestecul ar trebui să se reducă considerabil până în acest moment, așa că verificați frecvent pentru a vedea dacă puiul este acoperit. Spoon baste dacă este necesar. Ragout-ul ar trebui să aibă o consistență de tocană când este terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Pui întregPui întreg
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista