Piept De Pui Cu Sos De Oțet (Guyana -- Caraibe )

Piept De Pui Cu Sos De Oțet (Guyana -- Caraibe )
Piept de pui cu sos de oțet (Guyana -- Caraibe ) este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 285 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei din America Centrală. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă, unt, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Saut piept de pui cu sos de oțet balsamic, Piept De Pui Din Caraibe, și Piept De Pui Din Caraibe La Grătar pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista