Piept de pui cu roșii uscate la soare și crustă de usturoi
Pieptul de pui cu roșii uscate la soare și crustă de usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,51 USD pe porție. O porție conține 457 calorii, 74G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână roșii uscate la soare, jumătăți de piept de pui, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, le puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 73%. Rețete similare includ Piept de pui cu roșii uscate la soare și crustă de usturoi, Anghinare și paste de roșii uscate la soare, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare.
Instrucțiuni
Combinați pesmetul, roșiile uscate la soare, 2 linguri ulei rezervat din roșii și usturoi în procesor. Folosind viraje pornite / oprite, procesați până când roșiile sunt tocate grosier. Condimentează după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 8 ore înainte. Acoperiți și răciți.)
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Presărați puiul cu sare și piper.
Încălziți 1 1/2 linguri ulei rezervat din roșii în tigaie mare grea la foc mediu-mare.
Adăugați puiul, pielea în jos și gătiți până când pielea este crocantă și aurie, aproximativ 5 minute.
Transferați puiul, cu pielea în sus, pe o foaie de copt cu margini grele. Spoon breadcrumb amestec deasupra pui, împărțind în mod egal și apăsând să adere.
Coaceți până când puiul este gătit, aproximativ 30 de minute.
Așezați puiul pe farfurii și serviți.