Piept De Pui Cu Muștar Cu Crustă Panko
Panko piept de pui muștar Crusted necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 369 calorii, 5g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de rozmarin, unt, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de SippitySup. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Piept De Pui Cu Coajă De Muștar Panko, Piept de pui cu crustă Pecan și Panko, și Panko Crusted Miere Muștar Pui Oferte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. Frecați ușor pieptul de pui cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Combinați 2 linguri de unt cu muștarul; rezervați 2 lingurițe pentru sos. Topiți restul de 2 linguri de unt; se amestecă cu pesmet și rozmarin și se condimentează cu sare și pepper.In o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Căutați pielea de pui cu fața în jos până când este crocantă, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc. Se unge cu amestec de muștar și se presară cu pesmet. Întoarceți pielea cu fața în sus; aplicați amestec de muștar și pesmet.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți până când puiul este gătit și blatul este maro auriu, 15 până la 20 de minute.
Transferați puiul pe platoul de servire.
Adăugați stoc și smântână în tigaie la foc mediu și amestecați cu lingura de lemn până devine cremoasă și redusă la 3/4 cană, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă amestecul de muștar rezervat. Se strecoară printr-o sită fină și se servește cu pui.