Piept de pui cu Gorgonzola-Salsa de roșii
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Sânii de pui cu Gorgonzola-Salsa de roșii ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 240 calorii, 38g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați piper, jumătăți de piept de pui, roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Rețete similare includ Piept de pui cu Gorgonzola-Salsa de roșii, Piept De Pui Cu Salsa De Avocado, Roșii Și Castraveți, și Piept de pui Fiesta cu Salsa de roșii-Avocado.
Instrucțiuni
Combinați Roșia, ceapa, busuiocul, uleiul și 1/2 linguriță de sare într-un castron mediu.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; bateți fiecare bucată la o grosime de 1 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Presărați ambele părți ale puiului cu restul de 1/2 linguriță sare și piper.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați 3 jumătăți de piept de pui în tigaie; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana cand puiul se rumeneste si gata.
Scoateți din tigaie; păstrați cald. Repetați procedura cu restul de 3 jumătăți de piept de pui.
Se amestecă brânza în amestecul de roșii.
Așezați 1 jumătate de piept de pui pe fiecare din cele 6 farfurii; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 1/3 cană de salsa.