Piept de pui cu făină de porumb-crustă de coriandru și fasole neagră-salsa de Mango
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sânii de pui cu crustă de făină de porumb-coriandru și Salsan de fasole neagră-Mango. O porție conține 282 calorii, 35g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, ceapă, boabe de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Piept de pui cu crustă de porumb și Salsa de fasole neagră, Pui condimentat cu fasole neagră și Salsa de Mango, și Pui la grătar cu fasole neagră Mango Salsa Skinnytaste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați primele 8 ingrediente într-un castron mare. Aruncați pentru a combina. Condimentează salsa cu sare și piper. Acoperiți; lăsați să stea 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 250 F.
Se amestecă făina de porumb și coriandrul într-un castron puțin adânc.
Presărați puiul cu sare și piper. Pulverizați Generos tigaie mare antiaderentă cu spray antiaderent.
Puneți tigaia la foc mediu-mare. Înveliți 1 parte a fiecărui piept de pui cu amestec de făină de porumb.
Așezați 4 piept de pui, cu făina de porumb în jos, în tigaie; gatiti pana devin aurii pe fund, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Întoarceți puiul. Gatiti puiul pana este fiert, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Transferați puiul pe foaia de copt. Păstrați cald în cuptor. Ștergeți tigaia, apoi pulverizați cu mai mult spray antiaderent. Repetați cu restul de 4 piept de pui.
Tăiați pieptul de pui în diagonală în felii groase de 1/2 inch.
Transferați pe plăci. Lingura salsa deasupra pui și se servește.
Per porție: calorii, 296; grăsimi totale, 6 g; grăsimi saturate, 1 g; Colesterol, 96 mg.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Summit-ul de Tir Cu Arcul Willamette Valley Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir]()
Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir
Foarte aromat, acest vin îmbină cu îndrăzneală o pereche de subapelări unice Willamette Valley sub un singur dop. Prezența sa se simte imediat sub forma unei arome parfumate și pătrunzătoare de fenicul, dud și anason uscat. Pe gust, Pinot Noir este ferm și viu, cu o abundență de note de mărăcini și sălbatice.Îmbinând eleganța dealurilor Dundee, mușchiul brut al dealurilor Eola-Amity și natura cu fructe întunecate a podgoriei Shea, acest vin simbolizează spiritul văii. Cu taninuri ușor ferme și o strălucire subiacentă, este un Pinot Noir plin, echilibrat și meritat deschis. Remarcabilul vintage 2018 celebrează echilibrul, textura și culoarea intensă, iar acest vin exprimă cu grijă toate cele de mai sus.