Piept De Pui Cu Fenicul, Morcovi Și Cuscus

Piept De Pui Cu Fenicul, Morcovi Și Cuscus
Pieptul de pui cu fenicul, morcovi și cuscus ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 529 calorii, 27G de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă de la wholeliving.com are 8 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, bulb de fenicul, caise și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma caisele uscate, puteți urma acest fel principal cu Makeover final: pâine & unt budinca ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 32 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Piept De Pui Umplut Cu Cuscus Curry, Piept De Pui Prăjit Cu Morcovi Și Ceapă, și Piept de pui glazurat cu ananas cu pilaf de cuscus pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În32 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista