Piept De Pui Cu Crustă De Migdale

Piept De Pui Cu Crustă De Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sânii de pui cu crustă de migdale. Această rețetă servește 4. O porție conține 495 calorii, 18g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, ulei de canolan, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Piept de rață crocant cu crustă de migdale cu salată de Chanterelle, Piept De Pui Cu Crustă De Fistic, și Piept De Pui Cu Crustă Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați migdalele feliate într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Puneți panko într-un castron mediu sezon și cu puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Puneți ouăle și apa într-un castron 3 și bateți ușor.Aliniați bolurile pe tejghea. Începeți prin a scufunda unul dintre sânii de pui în amestecul de ouă. Folosind degetele ștergeți cea mai mare parte a oului. Apoi dragați pieptul de pui în amestecul de pesmet până când este bine acoperit. Apoi mutați sânul înapoi la amestecul de ouă. Nu folosiți degetele pentru a elimina excesul de ou de data aceasta. În cele din urmă, așezați sânul în vasul alomnd și apăsați migdalele în sân în timp ce îl întoarceți și în jur până când este complet acoperit cu migdale. Setați ușor sânul o parte și repetați cu sânii remaing.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
4
Lăsați sânii să stea netulburați aproximativ 15 minute TP permiteți crustei să stabilească unele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu. În funcție de dimensiunea tigaiei și a cuptorului, poate fi necesar să faceți acest lucru în 2 tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
6
Adăugați untul. Odată ce devine spumos, dar înainte de a se rumeni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
7
Adăugați uleiul de conola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
8
Adăugați toți sânii în tigaie, lăsând mult spațiu între fiecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Sotati puiul pe o parte aproximativ 4 minute, sau pana se rumeneste bine. Nu mișcați puiul prea mult, deoarece crusta se va rupe ușor în acest moment. Întoarceți sânul și rumeniți încă un minut sau două-nu mai mult de atât.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
10
Scoateți tigaia de pe foc, lăsând sânii netulburați.Puteți face rețeta prin acest pas și puneți sânii deoparte în tigaie timp de câteva ore acoperite slab cu folie. Mai mult decât atât, așteptați până când sunt reci. Se acoperă bine și se dă la frigider.Când sunteți gata să serviți Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. și transferați tigaia(tigaia) cu sânii în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
11
Coaceți până când puiul este gătit, aproximativ 10-12 minute, în funcție de dimensiunea sânilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista