Piept De Pui Cu Crustă De Migdale

Piept De Pui Cu Crustă De Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sânii de pui cu crustă de migdale. Această rețetă servește 4. O porție conține 495 calorii, 18g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, ulei de canolan, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Piept de rață crocant cu crustă de migdale cu salată de Chanterelle, Piept De Pui Cu Crustă De Fistic, și Piept De Pui Cu Crustă Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați migdalele feliate într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Puneți panko într-un castron mediu sezon și cu puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Puneți ouăle și apa într-un castron 3 și bateți ușor.Aliniați bolurile pe tejghea. Începeți prin a scufunda unul dintre sânii de pui în amestecul de ouă. Folosind degetele ștergeți cea mai mare parte a oului. Apoi dragați pieptul de pui în amestecul de pesmet până când este bine acoperit. Apoi mutați sânul înapoi la amestecul de ouă. Nu folosiți degetele pentru a elimina excesul de ou de data aceasta. În cele din urmă, așezați sânul în vasul alomnd și apăsați migdalele în sân în timp ce îl întoarceți și în jur până când este complet acoperit cu migdale. Setați ușor sânul o parte și repetați cu sânii remaing.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Lăsați sânii să stea netulburați aproximativ 15 minute TP permiteți crustei să stabilească unele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
5
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu. În funcție de dimensiunea tigaiei și a cuptorului, poate fi necesar să faceți acest lucru în 2 tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Adăugați untul. Odată ce devine spumos, dar înainte de a se rumeni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
7
Adăugați uleiul de conola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Adăugați toți sânii în tigaie, lăsând mult spațiu între fiecare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Sotati puiul pe o parte aproximativ 4 minute, sau pana se rumeneste bine. Nu mișcați puiul prea mult, deoarece crusta se va rupe ușor în acest moment. Întoarceți sânul și rumeniți încă un minut sau două-nu mai mult de atât.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
10
Scoateți tigaia de pe foc, lăsând sânii netulburați.Puteți face rețeta prin acest pas și puneți sânii deoparte în tigaie timp de câteva ore acoperite slab cu folie. Mai mult decât atât, așteptați până când sunt reci. Se acoperă bine și se dă la frigider.Când sunteți gata să serviți Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. și transferați tigaia(tigaia) cu sânii în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Coaceți până când puiul este gătit, aproximativ 10-12 minute, în funcție de dimensiunea sânilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista