Piept De Pui Balsamic-Usturoi

Piept de pui Balsamic-usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 303 calorii. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, unt, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept De Pui Miere-Usturoi-Balsamic, Piept de pui marinat Balsamic, usturoi și busuioc, și Piept De Pui Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați pieptul de pui cu sare și piper.
Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați pui și gătiți 6 până la 7 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți puiul și păstrați-l cald.
Adăugați bulion de pui și următoarele 4 ingrediente în tigaie și gătiți 5 minute sau până se îngroașă ușor, amestecând pentru a slăbi particulele din fundul tigaiei.