Piept De Pui Balsamic-Usturoi

Piept De Pui Balsamic-Usturoi
Piept de pui Balsamic-usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 303 calorii. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, unt, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept De Pui Miere-Usturoi-Balsamic, Piept de pui marinat Balsamic, usturoi și busuioc, și Piept De Pui Balsamic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați pieptul de pui cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Sare și PiperSare și Piper
2
Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați pui și gătiți 6 până la 7 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți puiul și păstrați-l cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
4
Adăugați bulion de pui și următoarele 4 ingrediente în tigaie și gătiți 5 minute sau până se îngroașă ușor, amestecând pentru a slăbi particulele din fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Serviți puiul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos

Echipamente

DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista