Pieptul de pui acoperit cu ierburi la grătar este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 221 calorii, 37g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de canolan, miere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Lemon Herb Piept De Pui La Gratar, Usturoi grecesc și piept de pui la grătar umplute cu ierburi, și
Instrucțiuni
1
Combinați pansamentul cu lămâie cu lămâie și puiul într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigilați și marinați la frigider 1 oră sau până la 8 ore, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Pui întreg
Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Scoateți puiul din marinată și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pui întreg
4
Presărați puiul uniform cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
5
Combinați pătrunjelul proaspăt, arpagicul, uleiul de canola și mierea, amestecând bine. Se amestecă uniform amestecul de plante pe vârfurile jumătăților de piept de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De Pui
Pătrunjel Proaspăt
Ulei De Canola
Arpagic
Miere
6
Așezați puiul, cu partea de ierburi în jos, pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătați 8 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.