Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pieptul de curcan umplut cu Matzo și fenicul. Această rețetă face 12 porții cu 350 calorii, 52G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți piper, fenicul, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Piept de curcan umplut cu cârnați, fenicul și stafide aurii, Matzo-piept de vițel umplut, și Fenicul și chimen - piept de curcan prăjit cu sos de cimbru.
Instrucțiuni
1
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati ceapa, amestecând ocazional, până devine aurie, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la moderat și adăugați fenicul, țelina și 1/2 linguriță de sare, apoi gătiți, amestecând ocazional, până când feniculul și țelina sunt aurii și fragede, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Fenicul
Ceapă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Transferați legumele într-un castron pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Înmuiați stafidele în apă clocotită-fierbinte pentru a acoperi 5 minute, apoi scurgeți bine și tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Apă
4
Adăugați la legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
5
Clătiți matzo într-o strecurătoare sub apă curentă fierbinte până se înmoaie, 15 până la 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Matzo
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Scurgeți, apăsând ușor pe matzo pentru a extrage excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Matzo
Apă
7
Se adaugă în legume împreună cu ou, pătrunjel, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Pătrunjel
Piper
Sare
Ouă
8
Se amestecă împreună 1 lingură de ulei, 1/2 linguriță de sare, 1/2 linguriță de piper și semințe de fenicul măcinat într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul Măcinat
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Nu Văd Oase Despre Asta.
1
Aranjați 1 jumătate de sân, cu pielea în jos, pe lungime pe suprafața de lucru, cu capătul mai subțire și ascuțit cel mai apropiat de dvs. Începând de sus (partea mai groasă), tăiați pieptul pe jumătate pe lungime în jos pe mijloc, dar nu până la suprafața de lucru, cu un cuțit de dezosare sau un cuțit ascuțit, mic, oprindu-vă la aproximativ 1 inch de capătul cel mai apropiat de dvs. Apoi, întorcând cuțitul orizontal, tăiați pieptul de curcan deschis pe ambele părți ca o jachetă de carte, începând cu tăierea longitudinală, pentru a forma 2 clape. Deschideți clapele, apoi puneți pieptul fluturat între 2 foi de folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Curcan
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Cuțit
2
Puneți curcanul cu partea plată a unui pounder de carne sau cu un știft de rulare până la grosimea de 1/2 inch. Fluture și aplatiza restul de sân jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De Carne
știft De Rulare
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Scoateți foaia superioară de folie de plastic din 1 jumătate de sân și uscați curcanul. Aranjați cu o parte scurtă cea mai apropiată de dvs. și condimentați cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Movilă jumătate de umplutură în centru, lăsând o margine de 1 inch pe fiecare parte lungă. Îndoiți capătul scurt cel mai apropiat de dvs. peste umplutură pentru a închide, apăsând ușor pe umplutură, apoi rulați pentru a forma un cilindru (nu rulați prea strâns, altfel umplutura va aluneca din capete). Legați pieptul de curcan rulat transversal la intervale de 1 inch cu sfoară de bucătărie. Condimentați jumătatea rămasă de piept de curcan cu 1/4 linguriță rămasă fiecare de sare și piper, apoi umpleți, rulați și legați în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Piept De Curcan
Umplutură
Piper
Toată Turcia
Rola
Sare
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
Folie De Plastic
3
Frecați uleiul de fenicul peste fripturi pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
4
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie mare rezistentă la flacără, așezată pe 2 arzătoare, la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
5
Adăugați fripturi (poziția 1 friptură peste fiecare arzător) și căutați, rotind cu clești, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 6 minute în total. Acoperiți bine tigaia cu folie și prăjiți curcanul în cuptor până când un termometru introdus în diagonală la 2 inci în centrul fiecărei fripturi (pentru a atinge umplutura) înregistrează 165 F, 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Clește
Folie De Aluminiu
Cuptor
Tigaie
6
Transferați fripturile pe o tăietură și lăsați-le să stea, acoperite ușor cu folie, cu 10 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Folie De Aluminiu
7
În timp ce fripturile stau, așezați tigaia peste 2 arzătoare la foc moderat, apoi adăugați 1 1/2 căni de bulion și degelați prin fierbere, agitare și răzuire bucăți maro, până când lichidul este redus la aproximativ 1 cană, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
8
Se amestecă împreună restul de 1/4 cană de bulion și amidon de cartofi și se amestecă în sos, apoi se fierbe, amestecând, până se îngroașă ușor, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din Cartofi
Bulion
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
9
Turnați sosul printr-o sită cu ochiuri fine într-o barcă de sos și îndepărtați orice grăsime.