Piept de curcan umplut cu Matzo și fenicul

Piept de curcan umplut cu Matzo și fenicul
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pieptul de curcan umplut cu Matzo și fenicul. Această rețetă face 12 porții cu 350 calorii, 52G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți piper, fenicul, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Piept de curcan umplut cu cârnați, fenicul și stafide aurii, Matzo-piept de vițel umplut, și Fenicul și chimen - piept de curcan prăjit cu sos de cimbru.

Instrucțiuni

1
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati ceapa, amestecând ocazional, până devine aurie, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la moderat și adăugați fenicul, țelina și 1/2 linguriță de sare, apoi gătiți, amestecând ocazional, până când feniculul și țelina sunt aurii și fragede, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
FeniculFenicul
CeapăCeapă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați legumele într-un castron pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Înmuiați stafidele în apă clocotită-fierbinte pentru a acoperi 5 minute, apoi scurgeți bine și tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
ApăApă
4
Adăugați la legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
5
Clătiți matzo într-o strecurătoare sub apă curentă fierbinte până se înmoaie, 15 până la 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Scurgeți, apăsând ușor pe matzo pentru a extrage excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
MatzoMatzo
ApăApă
7
Se adaugă în legume împreună cu ou, pătrunjel, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
SareSare
OuăOuă
8
Se amestecă împreună 1 lingură de ulei, 1/2 linguriță de sare, 1/2 linguriță de piper și semințe de fenicul măcinat într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul MăcinatFenicul Măcinat
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Nu Văd Oase Despre Asta.
1
Aranjați 1 jumătate de sân, cu pielea în jos, pe lungime pe suprafața de lucru, cu capătul mai subțire și ascuțit cel mai apropiat de dvs. Începând de sus (partea mai groasă), tăiați pieptul pe jumătate pe lungime în jos pe mijloc, dar nu până la suprafața de lucru, cu un cuțit de dezosare sau un cuțit ascuțit, mic, oprindu-vă la aproximativ 1 inch de capătul cel mai apropiat de dvs. Apoi, întorcând cuțitul orizontal, tăiați pieptul de curcan deschis pe ambele părți ca o jachetă de carte, începând cu tăierea longitudinală, pentru a forma 2 clape. Deschideți clapele, apoi puneți pieptul fluturat între 2 foi de folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De CurcanPiept De Curcan
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuțitCuțit
2
Puneți curcanul cu partea plată a unui pounder de carne sau cu un știft de rulare până la grosimea de 1/2 inch. Fluture și aplatiza restul de sân jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
știft De Rulareștift De Rulare
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scoateți foaia superioară de folie de plastic din 1 jumătate de sân și uscați curcanul. Aranjați cu o parte scurtă cea mai apropiată de dvs. și condimentați cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Movilă jumătate de umplutură în centru, lăsând o margine de 1 inch pe fiecare parte lungă. Îndoiți capătul scurt cel mai apropiat de dvs. peste umplutură pentru a închide, apăsând ușor pe umplutură, apoi rulați pentru a forma un cilindru (nu rulați prea strâns, altfel umplutura va aluneca din capete). Legați pieptul de curcan rulat transversal la intervale de 1 inch cu sfoară de bucătărie. Condimentați jumătatea rămasă de piept de curcan cu 1/4 linguriță rămasă fiecare de sare și piper, apoi umpleți, rulați și legați în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Piept De CurcanPiept De Curcan
UmpluturăUmplutură
PiperPiper
Toată TurciaToată Turcia
RolaRola
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Frecați uleiul de fenicul peste fripturi pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie mare rezistentă la flacără, așezată pe 2 arzătoare, la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Adăugați fripturi (poziția 1 friptură peste fiecare arzător) și căutați, rotind cu clești, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 6 minute în total. Acoperiți bine tigaia cu folie și prăjiți curcanul în cuptor până când un termometru introdus în diagonală la 2 inci în centrul fiecărei fripturi (pentru a atinge umplutura) înregistrează 165 F, 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CleșteClește
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Transferați fripturile pe o tăietură și lăsați-le să stea, acoperite ușor cu folie, cu 10 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
În timp ce fripturile stau, așezați tigaia peste 2 arzătoare la foc moderat, apoi adăugați 1 1/2 căni de bulion și degelați prin fierbere, agitare și răzuire bucăți maro, până când lichidul este redus la aproximativ 1 cană, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
8
Se amestecă împreună restul de 1/4 cană de bulion și amidon de cartofi și se amestecă în sos, apoi se fierbe, amestecând, până se îngroașă ușor, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
BulionBulion
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Turnați sosul printr-o sită cu ochiuri fine într-o barcă de sos și îndepărtați orice grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
10
Serviți curcanul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista