Piept de curcan umplut cu cârnați italieni și afine cu Marsala

Piept de curcan umplute cu cârnați italieni și afine Marsala-cufundată ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 519 calorii. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, cârnați, salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Piept de curcan umplut cu cârnați italieni și afine cu Marsala, Piept de curcan cu aragaz lent umplut cu orez sălbatic și afine, și Piept de curcan umplut cu Kale și cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți afinele și Marsala într-o cratiță mică și dați la fiert, apoi scoateți focul și lăsați-l într-o parte.
Puneți uleiul într-o tigaie mare sau o tigaie grea similară și prăjiți șalotele timp de aproximativ un minut, apoi adăugați condimentele și salvia tocată, întorcându-le în șalotele moi.
Strângeți carnea de cârnați din piele, adăugați—o în tigaie și rupeți—o-folosind o furculiță de lemn și o spatulă pentru ușurință-întorcând-o în tigaia fierbinte până când își pierde rozul. Acest lucru va dura aproximativ 5 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și transformați conținutul într-un castron mare, amestecând afinele înfundate și orice Marsala care se agață de ele și lăsați să se răcească. Puteți acoperi cu folie de plastic și puneți la frigider până la 2 zile în această etapă. Când sunteți gata să umpleți pieptul de curcan, scoateți vasul cu carne de cârnați din frigider.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Descoperiți vasul cu carne de cârnați, adăugați ouăle, parmezanul și firimiturile de pâine și—îmi folosesc mâinile pentru asta—amestecați bine.
Așezați articulația de curcan cu unt în fața dvs. Chiar arată ca un fluture, deși, desigur, unul cărnos.
Întindeți umplutura mai întâi în cavitatea ușoară din Centrul fluturelui și apoi spre exterior pe aripi, deși nu merge până la margine (sau se va strecura la gătit), ci cât mai uniform posibil pe întreaga articulație.
Cu grijă, într-o mișcare rapidă, dar constantă, pliați o "aripă" peste cealaltă pentru a închide articulația, apoi așezați curcanul într-o tigaie mare, osul sânului (sau unde ar fi osul sânului) deasupra, așa cum ar arăta dacă ar fi întreaga pasăre, cu vârful mai ascuțit cel mai îndepărtat de tine. Infilați 2 frigarui prin bază—adică cea mai lată parte care este mai aproape de dvs.-pentru a o ține închisă și ungeți-o peste tot cu grăsimea de rață sau gâscă.
Prăjiți pieptul de curcan timp de 2-2 1/2 ore, apoi verificați dacă este gătit cu un termometru de curcan sau carne. Când este gătit, ar trebui să citească 165 buc.F în centru. (Dacă îl lăsați să se odihnească, așa cum ar trebui, sau să se răcească, l—ați putea scoate la 160 de litri F-va păstra căldura și va continua să gătească pentru o perioadă scurtă de timp odată ieșit din cuptor.)
Flexați-vă mușchii, apoi ridicați-vă pe o tăietură și lăsați să se odihnească cel puțin 20 de minute. Sau lăsați să se răcească dacă îl mâncați ca parte a unui bufet cook-ahead.
Tăiați întreaga îmbinare în felii largi chiar peste; vor trebui să fie destul de groase, cel puțin 1/2 inch, Poate 1 inch, pentru a menține umplutura intactă în felie.
Pe măsură ce îl așezați pe masă sau bufet, punctați în jurul său condimentele la alegere: revin la Crăciunul din Italia aici punând pe masă o oală delicioasă extravagantă sau două din mostarda di Cremona italiană alături: aceasta este o conservă fierbinte și dulce de fructe confiate mustardy care strălucesc frumos și au un gust atât festiv, cât și fabulos.
Retipărită cu permisiunea Nigellissima de Nigella Lawson, Clarkson PotterNIGELLA Lawson 2013 este autoarea bestsellerului a opt cărți, inclusiv Nigella Kitchen, Nigella Express și Nigella Bites, care împreună cu emisiunile sale de televiziune de pe Food Network și aplicațiile sale pentru iPhone au făcut-o un nume cunoscut în întreaga lume. De asemenea, este colaboratoare la Oxford Companion to Italian Literature. Nigella locuiește la Londra cu familia ei.