Piept de curcan umplut cu chorizo cu nisip mexican
Piept de curcan umplut cu chorizo cu nisip mexican ar putea fi doar rețeta mexicană pe care o căutați. Pentru 1,83 USD per porție , primești un fel principal care servește 6. Vă uitați la cifra? Această rețetă fără gluten are 498 de calorii , 57 g de proteine și 20 g de grăsime per porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute . 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de piper, pătrunjel, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 49% . Rețete similare sunt piept de curcan umplut cu fructe fără gluten cu sos de hibiscus , piept de curcan la grătar cu umplutură de cremini cu mere și tacos de curcan și cartofi .
Instrucțiuni
Acoperiți curcanul cu folie de plastic; aplatizați la 1/2 inch. grosime.
Întindeți chorizo peste curcan până la 1 inch de margini.
Roll up jele-roll style, începând cu o latură scurtă; cravată cu sfoară de bucătărie.
Stropiți cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, rumeniți curcanul pe toate părțile.
Coaceți la 350° timp de 1-1/4 până la 1-1/2 ore sau până când un termometru arată 170°. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia felii.
Într-o cratiță mare, aduceți la fiert apa, laptele și sarea rămasă. Se amestecă încet nisipul. Reduceți căldura; gătiți și amestecați timp de 5-7 minute sau până se îngroașă. Se amestecă ardeii iute, brânza și ardeiul rămas.
Servește nisipul cu curcan.
Se presara patrunjel daca se doreste.