Piept de curcan umplut cu chorizo cu nisip mexican
Piept de curcan umplut cu chorizo cu nisip mexican ar putea fi doar rețeta mexicană pe care o căutați. Pentru 1,83 USD per porție , primești un fel principal care servește 6. Vă uitați la cifra? Această rețetă fără gluten are 498 de calorii , 57 g de proteine și 20 g de grăsime per porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute . 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de piper, pătrunjel, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 49% . Rețete similare sunt piept de curcan umplut cu fructe fără gluten cu sos de hibiscus , piept de curcan la grătar cu umplutură de cremini cu mere și tacos de curcan și cartofi .
Instrucțiuni
1
Acoperiți curcanul cu folie de plastic; aplatizați la 1/2 inch. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Îndepărtați plasticul.
3
Întindeți chorizo peste curcan până la 1 inch de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Ardei Arbol
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4
Roll up jele-roll style, începând cu o latură scurtă; cravată cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
5
Frecati cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
6
Stropiți cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, rumeniți curcanul pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Coaceți la 350° timp de 1-1/4 până la 1-1/2 ore sau până când un termometru arată 170°. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia felii.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
8
Într-o cratiță mare, aduceți la fiert apa, laptele și sarea rămasă. Se amestecă încet nisipul. Reduceți căldura; gătiți și amestecați timp de 5-7 minute sau până se îngroașă. Se amestecă ardeii iute, brânza și ardeiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Uncii Cheddar Mărunțit
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Servește nisipul cu curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt