Piept de curcan umplute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1106 calorii, 78g de proteine, și 62g de grăsime. Pentru $ 5.56 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de unt, pâine rustică, cârnați și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Curcan Umplut, Piept De Curcan Umplut, și Piept De Curcan Umplut Cu Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Adăugați untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Odată topit și spumant, adăugați ceapa, țelina și usturoiul și sotati pana cand se inmoaie, aproximativ 3 minute. Condimentează amestecul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați cârnații în tigaie și începeți imediat să-l rupeți cu spatele unei linguri de lemn, astfel încât să se gătească și să se sfărâme. Gătiti cârnații până se rumenesc, aproximativ 6 minute, apoi adăugați afinele, Salvia, rozmarinul și cimbrul și gătiți încă 1 până la 2 minute. Amestecați vinul alb și folosiți lingura de lemn pentru a răzui fundul tigaiei pentru orice bucăți lipite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Sani De Fazan Daca)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, Decojiți
5
Lasă să gătească 1 minut.
6
Scoateți din căldură.
7
Adăugați cuburile de pâine într-un castron mare și adăugați bulionul de pui, oul bătut, amestecul de cârnați și pătrunjelul tocat și amestecați toate împreună, astfel încât toată pâinea să fie moale și umezită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1-1/2 Căni De Bere
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Lăsați să se răcească în timp ce pregătiți curcanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
9
Așezați pieptul de curcan cu pielea în jos pe suprafața de lucru și condimentați carnea cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Adăugați un strat de umplutură de aproximativ 1/2 inci grosime peste pieptul de curcan, lăsând o margine de 1/2 inci. Umplutura suplimentară poate fi plasată într-o caserolă cu unt de 8 inci pe 8 inci și coaptă în ultimele 40 de minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
11
Rotiți cu grijă curcanul într-un cilindru. Legați rola cu sfoară de măcelar cu aproximativ 1 inch între fiecare nod. Tăiați șirurile după legare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
12
Așezați cusătura de curcan cu fața în jos pe o foaie de copt acoperită cu folie și prevăzută cu un suport de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
13
Stropiți curcanul cu ulei de măsline, frecați-l în piele, apoi condimentați bine cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
14
Se introduce la cuptor și se prăjește 1 oră 15 minute sau până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a rolei citește 155 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Scoateți curcanul din cuptor și lăsați să se odihnească, acoperit cu folie timp de 15 minute. Curcanul va crește temperatura pe măsură ce se odihnește la 165 de grade F. Tăiați sfoara măcelarului și feliați ruloul în felii groase de 1 inch, așezați pe un platou și garnisiți cu rozmarin proaspăt și salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin Proaspăt
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale