Piept de curcan umplute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1106 calorii, 78g de proteine, și 62g de grăsime. Pentru $ 5.56 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de unt, pâine rustică, cârnați și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Curcan Umplut, Piept De Curcan Umplut, și Piept De Curcan Umplut Cu Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Odată topit și spumant, adăugați ceapa, țelina și usturoiul și sotati pana cand se inmoaie, aproximativ 3 minute. Condimentează amestecul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați cârnații în tigaie și începeți imediat să-l rupeți cu spatele unei linguri de lemn, astfel încât să se gătească și să se sfărâme. Gătiti cârnații până se rumenesc, aproximativ 6 minute, apoi adăugați afinele, Salvia, rozmarinul și cimbrul și gătiți încă 1 până la 2 minute. Amestecați vinul alb și folosiți lingura de lemn pentru a răzui fundul tigaiei pentru orice bucăți lipite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Sani De Fazan Daca)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Lasă să gătească 1 minut.
6
Scoateți din căldură.
7
Adăugați cuburile de pâine într-un castron mare și adăugați bulionul de pui, oul bătut, amestecul de cârnați și pătrunjelul tocat și amestecați toate împreună, astfel încât toată pâinea să fie moale și umezită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Dovleci De Plăcintă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Lăsați să se răcească în timp ce pregătiți curcanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
9
Așezați pieptul de curcan cu pielea în jos pe suprafața de lucru și condimentați carnea cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Adăugați un strat de umplutură de aproximativ 1/2 inci grosime peste pieptul de curcan, lăsând o margine de 1/2 inci. Umplutura suplimentară poate fi plasată într-o caserolă cu unt de 8 inci pe 8 inci și coaptă în ultimele 40 de minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
11
Rotiți cu grijă curcanul într-un cilindru. Legați rola cu sfoară de măcelar cu aproximativ 1 inch între fiecare nod. Tăiați șirurile după legare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
12
Așezați cusătura de curcan cu fața în jos pe o foaie de copt acoperită cu folie și prevăzută cu un suport de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
13
Stropiți curcanul cu ulei de măsline, frecați-l în piele, apoi condimentați bine cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
14
Se introduce la cuptor și se prăjește 1 oră 15 minute sau până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a rolei citește 155 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Scoateți curcanul din cuptor și lăsați să se odihnească, acoperit cu folie timp de 15 minute. Curcanul va crește temperatura pe măsură ce se odihnește la 165 de grade F. Tăiați sfoara măcelarului și feliați ruloul în felii groase de 1 inch, așezați pe un platou și garnisiți cu rozmarin proaspăt și salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin Proaspăt
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional