Piept de curcan sărat cu portocale, miere și cimbru

Piept de curcan cu portocale, miere și cimbru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 202 calorii, 29G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,31 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piept de curcan, piper, miere de floare de portocal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept De Curcan Cu Miere, Miere La GRĂTAR-Piept De Curcan Cu Saramură Dijon, și Piept De Curcan Portocaliu Chipotle Sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru saramura pieptului de curcan:folosind un cojitor de legume, îndepărtați coaja din portocale în fâșii largi, evitând miezul alb; așezați-l într-o cratiță medie. Sucați portocalele și puneți deoparte 1/2 cană de suc (păstrați restul pentru o altă utilizare).
Adăugați 1 cană de apă măsurată, sarea, mierea, cimbru, frunze de dafin, șalotă și piper în cratiță, amestecați pentru a combina și aduceți la foc mic la foc mare. Reduceți focul la minim și continuați să fierbeți, amestecând ocazional, până când sarea și mierea s-au dizolvat complet, aproximativ 8 minute.
Transferați într-un recipient rezistent la căldură de 2 litri și adăugați restul de 3 căni de apă și sucul de portocale rezervat.
Se lasă să se răcească 45 de minute.Umpleți o cană de măsurare cu 2 căni cu gheață și adăugați suficientă apă pentru a măsura 2 căni.
Se toarnă în amestecul de saramură răcit și se amestecă pentru a se combina.
Așezați o pungă resigilabilă de 2 până la 2-1 / 2 galoane într-un vas de copt de 13 pe 9 inci și deschideți punga.
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în mijloc.
Combinați uleiul, cimbru și piper într-un castron mic; pus deoparte.
Scoateți curcanul din saramură și uscați-l cu prosoape de hârtie; aruncați saramura.
Așezați curcanul cu pielea în sus într-o tigaie prevăzută cu un suport. Frecați amestecul de cimbru pe toată partea superioară și pe părțile laterale ale curcanului.Prăjiți timp de 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 cm. f și continuați să prăjiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul sânului înregistrează 160 cm.f și sucurile curg limpede, cu aproximativ 75 de minute mai mult. (Verificați curcanul după 1 oră și dacă pielea începe să se rumenească prea mult înainte ca carnea să fie gata, acoperiți ușor pieptul cu folie.)
Așezați tigaia pe o grătar și lăsați curcanul să se odihnească cu cel puțin 10 minute înainte de a sculpta.