Pieptul de curcan rulat cu ierburi și nuci este un fără gluten și primar rețetă cu 8 porții. Pentru $ 3.27 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 357 calorii, 46G de proteine, și 19g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de frunze de pătrunjel cu frunze plate, frunze de rozmarin, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 70%. Încercați Ciuperci & Salvie Laminate Piept De Curcan, Piept de curcan rulat cu umplutură de cârnați-pecan, și Piept De Curcan Umplut Rulat Și Sos Cremos De Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați suportul cuptorului în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pulsează pătrunjelul, spanacul, 1 unt de băț, parmezan, nuci, rozmarin, cimbru, usturoi, 1/2 linguriță sare și piper după gust într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Așezați curcanul, cu pielea în jos, pe o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4
Se presară cu 1/2 linguriță de sare și puțin piper; întindeți amestecul de plante peste curcan. Îndoiți filetul, dacă este intact, în centru și rotiți pieptul într-o rolă uniformă. Trageți în capete pentru a le împiedica să gătească prea mult. Legați ruloul cu sfoară de bucătărie la intervale de aproximativ 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Pâine Cu Nuci și Stafide
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
5
Așezați ruloul pe o foaie de copt căptușită cu folie, ungeți cu untul topit și presărați peste tot cu sare și piper. Prăjiți 25 de minute, apoi coborâți temperatura cuptorului la 350 de grade F și gătiți până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a curcanului înregistrează 150 până la 160 de grade F, aproximativ 55 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Lăsați să se odihnească 25 de minute înainte de feliere.
7
Scoateți sfoara și feliați curcanul. Aranjați pe un platou și stropiți cu sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
Roșii Feliate, Opțional
8
Servi.
9
Poziționați suportul cuptorului în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Pulsează pătrunjelul, spanacul, 1 unt de băț, parmezan, nuci, rozmarin, cimbru, usturoi, 1/2 linguriță sare și piper după gust într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
11
Așezați curcanul, cu pielea în jos, pe o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
12
Se presară cu 1/2 linguriță de sare și puțin piper; întindeți amestecul de plante peste curcan. Îndoiți filetul, dacă este intact, în centru și rotiți pieptul într-o rolă uniformă. Trageți în capete pentru a le împiedica să gătească prea mult. Legați ruloul cu sfoară de bucătărie la intervale de aproximativ 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Pâine Cu Nuci și Stafide
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
13
Așezați ruloul pe o foaie de copt căptușită cu folie, ungeți cu untul topit și presărați peste tot cu sare și piper. Prăjiți 25 de minute, apoi coborâți temperatura cuptorului la 350 de grade F și gătiți până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a curcanului înregistrează 150 până la 160 de grade F, aproximativ 55 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
14
Lăsați să se odihnească 25 de minute înainte de feliere.
15
Scoateți sfoara și feliați curcanul. Aranjați pe un platou și stropiți cu sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt