Roșu Chile piept de curcan cu Succotash Salsa ar putea fi doar Sudul rețeta pe care o căutați. Pentru 8,23 USD pe porție, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 857 calorii, 105g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork necesită jalapeno, suc de lămâie, ghimbir măcinat și chimen. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Carne de porc Chile Verde cu salsa roșie Chile, Chile-Citrice Piept De Curcan, și Iaurt piept de pui la gratar cu ananas prăjită salsa ardei rosu sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Bateți împreună toate ingredientele într-un castron mare nereactiv. Înțepați pieptul de curcan cu o furculiță și adăugați la marinată, întoarceți-vă pentru a acoperi complet. Se da la frigider acoperit, cel putin 4 ore. Preîncălziți grătarul și grătiți pieptul timp de 1 până la 1 1/2 ore până se rumenesc și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Tri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
1
Se amestecă toate ingredientele într-un castron mediu și se condimentează cu sare și piper după gust.
Cava, Shiraz și Grenache sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gramona la Cuvee Cava. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Gramona La Cuvee Cava
Culoare galben paie. Intensitate bună și definiție pe nas cu arome de fructe de piatră de piersici, loquat, măr și pere. Un indiciu citric de coajă de lămâie oferă prospețime. Note de unt și o notă subtilă de specii și miere.Vinul este amabil la intrare, cu corp mediu la gust, cu o greutate bună de fructe și o mousse crocantă bine integrată. Finisaj răcoritor și aciditate susținută.Acest vin poate fi savurat pe toată durata mesei, de la aperitiv până la digestiv. Gastronomic și versatil.Amestec: 70% Xarel.pe, 30% Macabeo