Piept de curcan roșu Chile cu salsa Succotash

Piept de curcan roșu Chile cu salsa Succotash
Roșu Chile piept de curcan cu Succotash Salsa ar putea fi doar Sudul rețeta pe care o căutați. Pentru 8,23 USD pe porție, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 857 calorii, 105g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork necesită jalapeno, suc de lămâie, ghimbir măcinat și chimen. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Carne de porc Chile Verde cu salsa roșie Chile, Chile-Citrice Piept De Curcan, și Iaurt piept de pui la gratar cu ananas prăjită salsa ardei rosu sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Bateți împreună toate ingredientele într-un castron mare nereactiv. Înțepați pieptul de curcan cu o furculiță și adăugați la marinată, întoarceți-vă pentru a acoperi complet. Se da la frigider acoperit, cel putin 4 ore. Preîncălziți grătarul și grătiți pieptul timp de 1 până la 1 1/2 ore până se rumenesc și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
1
Se amestecă toate ingredientele într-un castron mediu și se condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Lăsați să stea 30 de minute.
3
Se servește la temperatura camerei.

Ingrediente

2(iarnă)chile poblano tocat fin cu semintechile poblano tocat fin cu seminte2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifasole baby lima, (dacă este congelată dezghețată, dacă este proaspătă albită)fasole baby lima, (dacă este congelată dezghețată, dacă este proaspătă albită)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Chipotle conservate în piureChipotle conservate în piure0(poate fi sau trece)¼ lingurita oregano¼ lingurita oregano1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)semințe de fenicul măcinatsemințe de fenicul măcinat2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriboabe proaspete de porumbboabe proaspete de porumb2cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin2(iarnă)scorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată2(iarnă)ghimbir măcinatghimbir măcinat2(iarnă)piper alb măcinatpiper alb măcinat1ardei iute, tăiat măruntardei iute, tăiat mărunt596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirizahăr brun deschiszahăr brun deschis3(iarnă)suc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 ardei jalapeno mic rosu sau verde1 ardei jalapeno mic rosu sau verde1ardei gras roșu, tăiat finardei gras roșu, tăiat fin1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapa rosie tocata maruntceapa rosie tocata marunt01 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper proaspăt măcinatSare și piper proaspăt măcinat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ceașcă edamame congelată, dezghețatăceașcă edamame congelată, dezghețată2kgpiept de curcan proaspăt sau congelatpiept de curcan proaspăt sau congelat1ardei gras galben, tăiat finardei gras galben, tăiat fin

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Cava, Shiraz și Grenache sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gramona la Cuvee Cava. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Gramona La Cuvee Cava
Gramona La Cuvee Cava
Culoare galben paie. Intensitate bună și definiție pe nas cu arome de fructe de piatră de piersici, loquat, măr și pere. Un indiciu citric de coajă de lămâie oferă prospețime. Note de unt și o notă subtilă de specii și miere.Vinul este amabil la intrare, cu corp mediu la gust, cu o greutate bună de fructe și o mousse crocantă bine integrată. Finisaj răcoritor și aciditate susținută.Acest vin poate fi savurat pe toată durata mesei, de la aperitiv până la digestiv. Gastronomic și versatil.Amestec: 70% Xarel.pe, 30% Macabeo
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista