Piept De Curcan Prăjit Cu Ierburi

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Pieptul de curcan prăjit cu ierburi ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 211 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rozmarin, usturoi, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept De Curcan Prăjit Cu Ierburi, Piept De Curcan Prăjit Cu Ierburi, și Piept de curcan prăjit cu ierburi.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Așezați pieptul de curcan, cu pielea în sus, pe un suport într-o tigaie.
Într-un castron mic, combinați usturoiul, muștarul, ierburile, sarea, piperul, uleiul de măsline și sucul de lămâie pentru a face o pastă. Slăbiți ușor pielea din carne cu degetele și ungeți jumătate din pastă direct pe carne.
Întindeți pasta rămasă uniform pe piele.
Se toarnă vinul în fundul tăvii de prăjire.
Prăjiți curcanul timp de 1 3/4 până la 2 ore, până când pielea devine maro aurie și un termometru citit instantaneu înregistrează 165 de grade F atunci când este introdus în zonele cele mai groase și mai cărnoase ale sânului. (Am testat în mai multe locuri.) Dacă pielea se rumeneste, acoperiți pieptul liber cu folie de aluminiu. Când curcanul este gata, acoperiți cu folie și lăsați-l să se odihnească la temperatura camerei timp de 15 minute. Feliați și serviți cu sucurile de tigaie lingurate peste curcan.