Piept De Curcan Prăjit Cu Ierburi

Piept De Curcan Prăjit Cu Ierburi
Pieptul de curcan prăjit cu ierburi necesită aproximativ 5 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 18. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 246 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți unt, granule de bouillon de pui, Piept de curcan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 60%. Încercați piept de curcan prăjit cu slănină și ierburi, Ierburi presate și condimente piept de curcan, brioșă de dovleac-dovlecel umplută cu sos de Chipotle, și Eu Zic Să Mănânci Curcan! Usturoi Prăjită Piept De Curcan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Slăbiți pielea din carnea pieptului de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Așezați pieptul de curcan într-o oală mare sigură pentru cuptor sau cuptor olandez cu un capac și turnați bulionul de pui peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Amestecați untul topit cu granule de bouillon de pui, salvie, cimbru, rozmarin și cimbru într-un bol. Ridicați pielea slăbită și turnați puțin mai mult de jumătate din amestecul de unt-plante sub piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule De Bouillon De PuiGranule De Bouillon De Pui
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Se toarnă amestecul de plante rămase peste piele. Acoperiți oala.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 3 ore; întoarceți pieptul de curcan și prăjiți încă 1 oră; întoarceți din nou și prăjiți până când sucurile se limpezesc și un termometru de carne citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a sânului, fără a atinge osul, citește 180 de grade F (80 de grade C), 1 oră suplimentară (5 ore în total). Ungeți curcanul cu picături de tigaie și lăsați să stea 5 până la 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 15 m.
Porții18
Scor De Sănătate19
Revista