Piept De Curcan Prăjit Cu Ierburi

Pieptul de curcan prăjit cu ierburi necesită aproximativ 5 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 18. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 246 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți unt, granule de bouillon de pui, Piept de curcan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 60%. Încercați piept de curcan prăjit cu slănină și ierburi, Ierburi presate și condimente piept de curcan, brioșă de dovleac-dovlecel umplută cu sos de Chipotle, și Eu Zic Să Mănânci Curcan! Usturoi Prăjită Piept De Curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Slăbiți pielea din carnea pieptului de curcan.
Așezați pieptul de curcan într-o oală mare sigură pentru cuptor sau cuptor olandez cu un capac și turnați bulionul de pui peste carne.
Amestecați untul topit cu granule de bouillon de pui, salvie, cimbru, rozmarin și cimbru într-un bol. Ridicați pielea slăbită și turnați puțin mai mult de jumătate din amestecul de unt-plante sub piele.
Se toarnă amestecul de plante rămase peste piele. Acoperiți oala.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 3 ore; întoarceți pieptul de curcan și prăjiți încă 1 oră; întoarceți din nou și prăjiți până când sucurile se limpezesc și un termometru de carne citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a sânului, fără a atinge osul, citește 180 de grade F (80 de grade C), 1 oră suplimentară (5 ore în total). Ungeți curcanul cu picături de tigaie și lăsați să stea 5 până la 10 minute înainte de servire.