Piept De Curcan Marinat
Pieptul de curcan marinat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 12 și costă 2,86 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 276 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de zahăr brun, piper măcinat, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată De Piept De Curcan Marinat Cu Lămâie Și Dijon Cu Capere Și C, Piept De Pui Marinat Afumat, și Piept De Rață Marinat În Stil Japonez.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați usturoiul, busuiocul și piperul. Frecați peste sânii de curcan. Introduceți câte un cuișor în fiecare capăt al sânilor de curcan și unul în centru.
Într-un vas mare de mică adâncime, amestecați ulei vegetal, sos de soia, suc de lămâie și zahăr brun.
Așezați sânii în vas și întoarceți-vă la strat. Acoperiți și marinați în frigider cel puțin 4 ore.
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Ungeți ușor grătarul. Aruncați marinada, așezați sânii de curcan pe grătar. Închideți capacul și grătați sânii de curcan aproximativ 15 minute pe fiecare parte sau la o temperatură internă de 170 grade F (68 grade C).