Piept de curcan ars cu legume rădăcinoase prăjite și sos Chardonnay
Nevoie de un fel principal fără lactate? Piept de curcan ars cu legume rădăcinoase prăjite și sos Chardonnay ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $ 4.35 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 52G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 483 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați chardonnay, cimbru, piept de curcan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Rețete similare includ Curcan prăjit la grătar cu sos Chardonnay, Prăjiți Curcan Cu Legume Rădăcinoase Și Sos, și Piept de curcan prăjit cu sos de roșii.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați pieptul de curcan în jumătate și scoateți pieptarul din carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Așezați osul într-o tigaie mare, stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Sternul va acționa ca un suport natural de prăjire. Înconjurați-l cu legume și ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
4
Stropiți cu ulei și condimentați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Coaceți la cuptor timp de 15 minute în timp ce pregătiți pieptul de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Înveliți o tigaie mare cu ulei. La foc mediu, căutați pielea pieptului de curcan în jos până când este crocantă. Într-un castron mic, combinați miere, frunze de cimbru, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
2 Cesti Catei De Usturoi
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Scoateți curcanul din tigaie și ungeți cu pasta de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Scoateți tigaia de prăjire din cuptor, apoi așezați pieptul de curcan deasupra osului prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Se toarnă vinul și bulionul de pui. Acoperiți cu folie de aluminiu și reveniți la cuptor timp de 30 până la 40 de minute. Ungeti periodic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Aranjați pieptul de curcan și legumele rădăcinoase pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
11
Încălziți sucurile de tigaie pe plită peste flacără medie. Răzuiți tigaia de prăjire cu o lingură de lemn pentru a slăbi particulele de jos și laterale.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
12
Se amestecă făina cu 3 linguri de apă pentru a crea o suspensie și se amestecă în sosul de tigaie. Reduceți căldura și fierbeți până se îngroașă până la consistența sosului, aproximativ 8 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Serviți sosul alături de platoul de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt