Piept cu ceapă și sos de vin portocaliu
Rețeta de piept cu ceapă și sos de vin portocaliu ar putea satisface pofta evreiască în jur 6 ore și 15 minute. Acest fel principal are 570 calorii, 60g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 4,5 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, coajă de portocală, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Piept fiert cu vin roșu cu ceapă caramelizată, Vin roșu și piept fiert portocaliu, și Piept De Vita Cu Ceapa Caramelizata Si Sos Merlot.