Piept Atlanta

Nevoie de o curs principal fără lactate? Pieptul din Atlanta ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 404 calorii, 40g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei vegetal, ketchup de roșii, marinată coca-cola și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Piept Atlanta, Atlanta Câini, și Atlanta Falcons Chipotle aripi de foc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați pieptul într-un prăjitor mare nereactiv, cu capac confortabil (am folosit unul care măsoară 15 1/2 inci lungime, 12 inci lățime și 4 inci adâncime).
Se toarnă Coca-Cola uniform peste piept, se acoperă și se dă la frigider 24 de ore, întorcând pieptul o dată sau de două ori în marinada Coca-Cola.
Când sunteți gata de a continua, Preîncălziți cuptorul la 325 buc.F. ridicați pieptul de la prăjitor și uscați-l. Linia mare sită fină cu filtru de cafea și set peste castron de dimensiuni medii.
Se toarnă marinada Coca-Cola și se lasă să picure.
Frecați bine pieptul pe ambele părți cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea foarte mare (15 inci), aproximativ 1 minut la foc mare, până când apar ondulații pe fundul tigaiei.
Adăugați piept și rumeniți 3 până la 4 minute pe fiecare parte. Întoarceți pieptul la prăjitor, acum clătit și uscat.
Combinați 2 căni de marinată Coca-Cola filtrată, amestec de supă, sos de roșii și ketchup și turnați peste piept. Împrăștiați ceapa feliată deasupra și aruncați frunzele de dafin. Notă: dacă folosiți frunze de dafin proaspete, încrețiți-le puțin în timp ce le aruncați în prăjitor pentru a le elibera aroma.
Acoperiți prăjitorul, glisați în treimea inferioară a cuptorului și fierbeți pieptul 4 ore. Verificați prăjitorul la jumătatea timpului și dacă lichidul pare zgârcit—nu este probabil—adăugați puțin mai multă marinată Coca-Cola filtrată, sau bulion de vită sau apă.
Scoateți prăjitorul din cuptor și puneți-l pe trivet pe tejghea.
Scoateți capacul și răciți pieptul cel puțin 30 de minute pentru a permite sucurilor să se așeze și carnea să se întărească. Notă: unii bucătari aduc pieptul la temperatura camerei înainte de servire. Aruncați frunzele de dafin și marinada Coca-Cola rămasă.
Pentru a servi, ridicați pieptul pe placa de tăiat și feliați aproximativ 1/4 inch grosime—peste Bob și ușor pe părtinire. Suprapuneți felii de piept pe platou mare și sufocați cu sos de tigaie și ceapă. Cel mai bun acompaniament? Pentru mine nimic nu bate o salată de varză tartă și cremoasă.
Din dintr-un cuptor sudic: Savorile, dulciurile de Jean Anderson. Copyright 2012 de Jean Anderson; fotografie Copyright 2012 de Jason Wyche. Publicat de John Wiley & Sons, Inc.