Piele De Fructe
Piele de fructe ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 1367 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 4,2 USD pe porție. 245 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de zahăr, suc de lămâie, pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Căpșuni Afine Fructe Piele, Tartă din piele de fructe de cireșe, și Apple Scorțișoară Fructe Piele.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 150 de grade F (65 de grade C). Acoperiți o foaie de copt cu un strat de folie de plastic.
În recipientul unui blender, combinați zahărul, sucul de lămâie, mărul și perele. Acoperiți și curățați până se omogenizează.
Se întinde uniform pe tigaia pregătită.
Așezați tigaia pe raftul superior al cuptorului.
Coaceți timp de 5 până la 6 ore, lăsând ușa cuptorului parțial deschisă. Fructele sunt uscate atunci când suprafața nu mai este lipicioasă și o puteți rupe ca pielea.
Rulați pe folia de plastic și depozitați într-un borcan etanș.