Piele De Căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pielea de căpșuni. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 8 și costă 75 de cenți pe porție. O porție conține 98 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Căpșuni Afine Fructe Piele, Piele De Fructe De Piersici-Căpșuni, și Căpșuni Rubarbă Fructe Piele.
Instrucțiuni
Pur și simplu căpșuni cu zahăr într-un blender până se omogenizează, apoi se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-o cratiță mare și grea.
Aduceți pur și simplu la fierbere, apoi fierbeți la foc mediu-mic, amestecând ocazional (mai frecvent spre capăt), până când este suficient de gros pentru a Movila ușor și redus la 1 până la 11/4 căni, 45 de minute până la 1 oră.
Preincalziti cuptorul la 200 F cu rack-ul in mijloc. Tapetați o foaie mare de copt cu căptușeală antiaderentă.
Se toarnă fierbinte pur aproxume pe căptușeală și se întinde subțire (cât mai uniform posibil) într - un dreptunghi de 15 x 10 inci folosind spatula. Uscați pur și simplu în cuptor până când se simte mai uscat (nu trebuie să se lipească de degete), dar este încă ușor lipicios, 2 până la 3 ore.
Se răcește pe căptușeală pe un suport până se usucă complet, cel puțin 3 ore și până la 2
Așezați o foaie de hârtie pergament peste piele, apoi îndepărtați pielea de pe căptușeală și înfășurați-o în pergament.
Piele de căpșuni păstrează într-o pungă sigilată la temperatura camerei 1 lună.