Picături De Bomboane Cu Ghimbir De Nucă De Cocos
Coconut Ginger Candy Drops ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 141 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de cuburi de nucă de cocos, apă, zahăr brun auriu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Picături De Lămâie De Ghimbir Congelate, Picături De Ghimbir Cu Ciocolată Albă, și Picături De Nucă De Cocos Cu Bijuterii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați foaia de copt cu margini mari cu spray antiaderent.
Combinați nuca de cocos și toate ingredientele rămase într-o cratiță medie grea. Se amestecă amestecul la foc mediu până când zahărul se dizolvă și amestecul ajunge la fierbere. Atașați termometrul pentru bomboane pe partea laterală a tigaiei. Se fierbe până când amestecul se îngroașă și temperatura înregistrează 295 de grade F, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute.
Scoateți tigaia de pe foc. Lucrând rapid, aruncați aproximativ 2 linguri de amestec pentru fiecare bomboană de nucă de cocos pe foaia de copt pregătită, distanțându-se.
Lăsați să stea până se răcește și ferm. (Picăturile de bomboane pot fi preparate cu 3 zile înainte. A se păstra etanș într-un singur strat la temperatura camerei.)