Picior prăjit de miel cu iaurt de mentă și castraveți

Picior prăjită de miel cu menta si castravete iaurt este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 49G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 378 calorii. Pentru $ 4.74 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 de ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de mentă, șobolani, castraveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi iaurtul simplu, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Sănătos De 5 Minute ca desert. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 74%. Încercați Bulion de miel cu castravete și iaurt de mentă, Castravete-menta iaurt Dip, și Salata de castraveti cu iaurt si menta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună șalotele, usturoiul, rozmarinul, zahărul, coriandrul, sarea și fulgii de chile. Frecați amestecul pe suprafața mielului. Puneți mielul într-un vas mare de copt din sticlă; acoperiți cu folie de plastic și refrigerați peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Clătiți mielul și uscați-l.
Încălziți o tigaie sau o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu. Rumeniti mielul pe ambele parti.
Puneți mielul pe un suport de prăjire în tigaie și prăjiți, cu partea grasă în sus, până când atinge o temperatură internă de 140 de grade F, aproximativ 1 1/2 ore.
Transferați pe un platou. Setați tigaia la foc mediu și adăugați stocul, răzuind picăturile de tigaie pentru a le dizolva în bulion. Se fierbe până se reduce la jumătate.
Serviți mielul cu sosul de tigaie redus, sosul Tzatziki și legumele la grătar, cum ar fi vinetele, dovleceii și dovleceii galbeni aruncați cu oțet de vin roșu și ulei de măsline.
Se amestecă toate ingredientele într-un castron mediu până se combină bine.
Această rețetă a fost oferită de bucătari profesioniști și a fost redusă de la o rețetă în vrac oferită de un restaurant. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.