Picior de miel umplut cu usturoi și ierburi
Picior de miel umplut cu usturoi și ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 329 calorii, 37g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bulbi de usturoi, linguriță de rozmarin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Picior de miel umplut cu ierburi, Picior de miel prăjit cu ierburi și usturoi, și Usturoi și miel cu crustă de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați capetele ascuțite ale bulbilor de usturoi.
Așezați fiecare bec pe o bucată de folie de aluminiu; stropiți uniform cu 2 linguri de ulei de măsline și presărați uniform cu 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Fold folie pentru a sigila.
Coaceți la 425 timp de 30 de minute; rece. Strângeți pulpa din căței de usturoi; se pasează și se lasă deoparte.
Bateți împreună 1/4 cană de ulei de măsline, suc de lămâie și șalotă; periați interiorul mielului cu jumătate de amestec de ulei și presărați cu 1 linguriță de sare și 1 linguriță de piper.
Se întinde în interior cu piure de usturoi și se presară rozmarin, cimbru și coajă de lămâie.
Rulați mielul și legați-l cu sfoară la intervale de 1 inch.
Așezați pe un raft într-o tigaie.
Periați cu amestecul de ulei rămas.
Se presară cu restul de 1 linguriță de sare și restul de 1 linguriță de piper.
Coaceți la 425 timp de 25 de minute; reduceți temperatura cuptorului la 350 și coaceți 1 oră și 45 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 14
Lăsați să stea 15 minute sau până când termometrul de carne înregistrează 150 (mediu-rar).
Se servește cu morcovi și orez sălbatic cu ciuperci.