Picior de miel umplut cu usturoi și ierburi

Picior de miel umplut cu usturoi și ierburi
Picior de miel umplut cu usturoi și ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 329 calorii, 37g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bulbi de usturoi, linguriță de rozmarin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Picior de miel umplut cu ierburi, Picior de miel prăjit cu ierburi și usturoi, și Usturoi și miel cu crustă de ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați capetele ascuțite ale bulbilor de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
2
Așezați fiecare bec pe o bucată de folie de aluminiu; stropiți uniform cu 2 linguri de ulei de măsline și presărați uniform cu 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Fold folie pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Coaceți la 425 timp de 30 de minute; rece. Strângeți pulpa din căței de usturoi; se pasează și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Bateți împreună 1/4 cană de ulei de măsline, suc de lămâie și șalotă; periați interiorul mielului cu jumătate de amestec de ulei și presărați cu 1 linguriță de sare și 1 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
PiperPiper
MielMiel
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se întinde în interior cu piure de usturoi și se presară rozmarin, cimbru și coajă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
CimbruCimbru
6
Rulați mielul și legați-l cu sfoară la intervale de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
RolaRola
7
Așezați pe un raft într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
8
Periați cu amestecul de ulei rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Se presară cu restul de 1 linguriță de sare și restul de 1 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
10
Coaceți la 425 timp de 25 de minute; reduceți temperatura cuptorului la 350 și coaceți 1 oră și 45 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
11
Lăsați să stea 15 minute sau până când termometrul de carne înregistrează 150 (mediu-rar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
12
Se servește cu morcovi și orez sălbatic cu ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcovi Pentru CopiiMorcovi Pentru Copii
Orez SălbaticOrez Sălbatic
CiuperciCiuperci
13
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista