Picior de miel umplut cu roșii uscate la soare și ierburi

Picior de miel umplut cu roșii uscate la soare și ierburi
Roșii uscate la soare și picior de miel umplut cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 145 calorii, 20g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână piper, șalotă, pâine cu aluat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Picior de miel umplut cu roșii uscate la soare și ierburi, Anghinare și paste de roșii uscate la soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 cană de apă clocotită și roșiile într-un castron; lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se scurge și se toacă.
3
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați eșalotă; saut 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
6
Se adauga rosiile si 2 catei de usturoi; saut 1 minut. Se amestecă 1 linguriță de rozmarin, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 25 de ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 3/4 cană. Se amestecă firimiturile în amestec de șalotă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
8
Desfaceți friptura; tăiați grăsimea.
9
Așezați friptura între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la 3/4-inch grosime folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Presărați friptura cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
11
Întindeți amestecul de pesmet peste friptură. Reroll roast; fixați la intervale de 1 inch cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
12
Combinați restul de 1 linguriță de rozmarin, 1/2 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper și 2 căței de usturoi tocați; frecați peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
13
Așezați friptura pe raftul unei tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
14
Coaceți la 425 timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
15
Scoateți friptura din cuptor; acoperiți ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
16
Coaceți încă 20 de minute sau până când un termometru înregistrează 145 (mediu-rar) sau până la gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
17
Lăsați friptura să stea cu 15 minute înainte de feliere.
18
Notă de vin: miel stele în majoritatea bucătăriilor mediteraneene. Astfel, este asociat în mod tradițional cu un scor de vinuri diferite. Preferatul meu este syrah, care este bogat și plin de gură, cu un caracter pământesc, cărnos, care subliniază perfect carnea delicioasă a mielului. O afacere grozavă syrah: Grand Archer Syrah 2003 din județul Sonoma, California (20 USD). -- Alina Gavril
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista