Picior de miel umplut cu roșii uscate la soare și ierburi
Roșii uscate la soare și picior de miel umplut cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 145 calorii, 20g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână piper, șalotă, pâine cu aluat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Picior de miel umplut cu roșii uscate la soare și ierburi, Anghinare și paste de roșii uscate la soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 1 cană de apă clocotită și roșiile într-un castron; lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se scurge și se toacă.
3
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați eșalotă; saut 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
6
Se adauga rosiile si 2 catei de usturoi; saut 1 minut. Se amestecă 1 linguriță de rozmarin, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 25 de ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 3/4 cană. Se amestecă firimiturile în amestec de șalotă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Desfaceți friptura; tăiați grăsimea.
9
Așezați friptura între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la 3/4-inch grosime folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko
Roșii Feliate, Opțional
10
Presărați friptura cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
Întindeți amestecul de pesmet peste friptură. Reroll roast; fixați la intervale de 1 inch cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
12
Combinați restul de 1 linguriță de rozmarin, 1/2 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper și 2 căței de usturoi tocați; frecați peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
13
Așezați friptura pe raftul unei tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
14
Coaceți la 425 timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
15
Scoateți friptura din cuptor; acoperiți ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
16
Coaceți încă 20 de minute sau până când un termometru înregistrează 145 (mediu-rar) sau până la gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
17
Lăsați friptura să stea cu 15 minute înainte de feliere.
18
Notă de vin: miel stele în majoritatea bucătăriilor mediteraneene. Astfel, este asociat în mod tradițional cu un scor de vinuri diferite. Preferatul meu este syrah, care este bogat și plin de gură, cu un caracter pământesc, cărnos, care subliniază perfect carnea delicioasă a mielului. O afacere grozavă syrah: Grand Archer Syrah 2003 din județul Sonoma, California (20 USD). -- Alina Gavril