Picior de miel umplut cu ierburi
Piciorul de miel umplut cu ierburi este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 10 și costă 1,61 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 121 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare kosher, arpagic, pulpă de miel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Picior de miel umplut cu usturoi și ierburi, Picior de miel umplut cu roșii uscate la soare și ierburi, și Lamb Exohiko (pachete Filo umplute cu miel, spanac și brânză) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Se toacă mărunt pătrunjelul și usturoiul împreună și se transferă într-un castron mic, apoi se amestecă arpagicul.
Deschideți mielul ca o carte, cu partea grasă în jos, pe o suprafață de lucru și presărați cu 3/4 linguriță sare kosher și 1/2 linguriță piper.
Întindeți amestecul de plante uniform peste miel, apoi pliați mielul înapoi în forma originală și legați-l cu sfoară la intervale de 1 inch. Se usucă mielul și se transferă într-o tigaie mică. Frecați mielul cu ulei și presărați cu sare de lingură rămasă și 1/4 linguriță de piper rămasă.
Friptură de miel până când termometrul introdus în diagonală 2 inci în miel medii 135 la 140 F pentru mediu-rare (test în mai multe locuri, ca diferite părți ale piciorului găti la viteze diferite), 40 la 50 de minute.
Se transferă pe o farfurie și se lasă să stea, acoperit lejer cu folie, cu 30 de minute înainte de feliere.
Tăiați și aruncați sfoara și serviți mielul cald sau la temperatura camerei.
* Disponibil la majoritatea supermarketurilor.