Picior de miel umplut cu ierburi

Picior de miel umplut cu ierburi
Piciorul de miel umplut cu ierburi este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 10 și costă 1,61 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 121 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare kosher, arpagic, pulpă de miel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Picior de miel umplut cu usturoi și ierburi, Picior de miel umplut cu roșii uscate la soare și ierburi, și Lamb Exohiko (pachete Filo umplute cu miel, spanac și brânză) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se toacă mărunt pătrunjelul și usturoiul împreună și se transferă într-un castron mic, apoi se amestecă arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
ArpagicArpagic
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Deschideți mielul ca o carte, cu partea grasă în jos, pe o suprafață de lucru și presărați cu 3/4 linguriță sare kosher și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
PiperPiper
MielMiel
4
Întindeți amestecul de plante uniform peste miel, apoi pliați mielul înapoi în forma originală și legați-l cu sfoară la intervale de 1 inch. Se usucă mielul și se transferă într-o tigaie mică. Frecați mielul cu ulei și presărați cu sare de lingură rămasă și 1/4 linguriță de piper rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
MielMiel
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Friptură de miel până când termometrul introdus în diagonală 2 inci în miel medii 135 la 140 F pentru mediu-rare (test în mai multe locuri, ca diferite părți ale piciorului găti la viteze diferite), 40 la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
6
Se transferă pe o farfurie și se lasă să stea, acoperit lejer cu folie, cu 30 de minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Tăiați și aruncați sfoara și serviți mielul cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
8
* Disponibil la majoritatea supermarketurilor.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate28
Revista