Picior de miel rotisor mediteranean cu cartofi, fenicul și măsline

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Piciorul de miel de rotisor mediteranean cu cartofi, fenicul și măsline ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 359 calorii. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, coajă de lămâie, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Păstrăv mediteranean la cuptor cu măsline, fenicul și roșii, Omletă De Cină Mediteraneană Cu Fenicul, Măsline Și Mărar, și Omletă de cină mediteraneană cu fenicul, măsline și mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați usturoiul, coaja, uleiul și 2 lingurițe de sare într-un castron mic și dați deoparte.
Combinați restul de 2 lingurițe de sare, boia de ardei, coriandru și chimen într-un castron mic separat și dați deoparte.Pregătiți 7 sau 8 (20 inci) lungimi de sfoară de măcelar.
Îndepărtați și aruncați orice plasă sau sfoară din jurul mielului. Desfaceți mielul și așezați-l plat și cu partea grasă în jos pe o suprafață de lucru. Folosind mâinile, frecați tot amestecul de lămâie-usturoi uniform pe suprafața Mielului și condimentați cu piper.
Scoateți tija centrală a rotisorului (scuipat) și vârfurile furcii de pe un grătar cu gaz exterior cu un accesoriu pentru rotisor. Porniți arzătorul pentru rotisor, porniți arzătoarele pentru grătarul din stânga și din dreapta la mediu (lăsați arzătorul din mijloc oprit) și lăsați grătarul să se încălzească la mediu (aproximativ 350 de grade F până la 450 de grade F). Între timp, încărcați mielul pe scuipat și pregătiți legumele.Glisați 1 furcă cu vârf pe scuipat cu dinții orientați spre interior, așezând-o la aproximativ 10 inci de capătul scuipatului și strângeți furculița la jumătate. Glisați scuipatul prin Centrul mielului pe lungime și împingeți mielul pe dinții furcii până când este ferm încorporat. Atașați cealaltă furculiță cu dinții orientați spre interior și glisați-o în jos până când este ferm încorporată în miel. Dacă este necesar, reglați furculițele și mielul astfel încât să fie centrate pe scuipat. Strângeți ambele furci în poziție; pune deoparte. Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie de aluminiu.
Tăiați cartofii în jumătate și așezați-i pe foaia de copt.
Adăugați feniculul și ceapa, stropiți cu uleiul, adăugați sarea măsurată și condimentați cu piper; aruncați cu mâinile pentru a combina. Întoarceți toate bucățile de cartofi tăiate în jos.
Se presară măslinele; pus deoparte.Când grătarul este gata, încărcați capătul ascuțit al scuipatului pe motorul rotisorului.
Așezați foaia de legume direct pe grătarele de sub miel. Porniți motorul rotisorului, acoperiți grătarul și gătiți, amestecând legumele la fiecare 30 de minute, până când un termometru citit instantaneu introdus în centrul mielului înregistrează 135 de la 140 de la 1 la 1 1/2 ore.Opriți motorul rotisorului, arzătorul rotisorului și arzătoarele pentru grătar. Folosind suporturi sau prosoape de bucătărie, îndepărtați cu grijă scuipatul pe o tăietură și slăbiți furculițele.
Scoateți mielul din scuipat și scoateți furculițele. Cortați mielul liber cu folie de aluminiu și lăsați-l să se odihnească cel puțin 10 minute.
Scoateți tava cu legume de pe grătar și acoperiți-o cu folie de aluminiu.
Tăiați și aruncați sfoara din miel.
Tăiați carnea transversal în felii groase de 1/2 inch și serviți cu legumele.